Aanpasbare modulaire units van Adapteo

Waarom kiezen voor een bouwoplossing die aanpasbaar is?

Aanpasbare modulaire constructies van Adapteo zijn het antwoord op uw vraag, of het nu om huisvesting voor een korte termijn of voor vele jaren gaat. Wij zoeken samen met u naar de best mogelijke oplossing en begeleiden u gedurende het gehele proces.

Ingebouwde flexibiliteit en aanpasbaarheid

Met onze flexibele modulaire units bent u klaar voor de toekomst, wat er u ook te wachten staat. In tegenstelling tot de vaak meer rigide oplossingen van de traditionele bouw- en vastgoedsector, kunnen onze gebouwen zich aanpassen aan veranderingen in uw wensen of situatie. Wanneer u het gebouw niet meer nodig heeft, kan het aangepast en hergebruikt worden voor een ander doel en op een andere locatie. De circulaire economie vormt een belangrijk onderdeel van Adapteo’s bedrijfsmodel en we hebben duurzaamheid verweven in diverse delen van onze bedrijfsvoering.

Voordelen van flexibele modulaire gebouwen

  • Onze gebouwen kunnen naar specifieke wensen in vorm en grootte worden aangepast.
  • In dringende gevallen, kunnen onze flexibele units binnen enkele dagen worden geplaatst.
  • Bij Adapteo kunt u voor korte of lange termijn huren of overgaan tot aankoop, afhankelijk van wat past bij uw financiële situatie.
  • We streven ernaar om steeds meer bio-based producten in onze units toe te passen, waaronder hout. En dankzij ons productieproces wordt verspilling tot een minimum beperkt.
  • Onze gebouwen kunnen worden verplaatst, hergebruikt en opnieuw worden ingezet voor andere doeleinden, op een circulaire manier.

Efficiëntie gedurende het gehele proces

Als onze aanpasbare modulaire units bij u worden afgeleverd, zijn ze klaar voor gebruik. De productie is ongevoelig voor weersomstandigheden en onze planning zorgt voor korte, efficiënte levertijden, de hoogste kwaliteit en dat binnen uw budget. De tijd die nodig is om de bouwwerken ter plaatse operationeel te maken is minimaal, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Circulaire werkwijze

Onze modulaire units kunnen indien nodig worden verplaatst. Bij het huren van een modulaire unit van ons, neemt u deel aan een circulair concept, omdat het gebouw elders een nieuw leven krijgt als u het niet meer nodig heeft. Voor ons is het belangrijk om gedurende het hele proces circulair te denken.

1. Planning – We identificeren uw behoeften en ontwerpen de meest optimale oplossing voor u.

2. Levering – Wij vervoeren de units en zetten ze op locatie in elkaar.

3. Gebruik – U geniet van het dagelijkse leven in uw nieuwe modulaire accommodatie. Wanneer u kiest voor huur, is onderhoud inbegrepen tijdens de huurperiode.

4. Hergebruik – We kunnen de aanpasbare gebouwen verplaatsen als dit nodig is. Na het einde van de huurperiode, worden de bouwunits gerenoveerd en opnieuw ingezet. Circulaire economie op zijn best!

Kom meer te weten over hoe wij bij Adapteo aan een duurzame wereld werken.

Flexibele financierings-mogelijkheden

De ideale financieringsoplossing verschilt per klant. Daarom bieden we financiële flexibiliteit via diverse financieringsopties, zodat we de optimale oplossing voor u en uw situatie kunnen realiseren. U kunt ervoor kiezen om units bij ons te huren voor korte of lange termijn of te kopen. Mocht u twijfelen over de beste oplossing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven graag meer informatie over de mogelijkheden.

Wij zijn er om u te helpen met uw huisvestingsbehoefte

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over uw bouwbehoeften. Wij vinden de perfecte oplossing voor uw specifieke bouwbehoeften.