Aanpasbare modulaire units van Adapteo

Waarom kiezen voor een flexibele oplossing?

Aanpasbare modulaire constructies van Adapteo zijn het antwoord op jouw vraag, of het nu om huisvesting voor een korte termijn of voor vele jaren gaat. Wij zoeken samen naar de best mogelijke oplossing en begeleiden je gedurende het gehele proces.
Persoon die onderdelen van een aanpasbare modulaire bouwoplossing aan elkaar last
Lachende Emma die haar eigen supderduper modulaire school laat zien

Ingebouwde flexibiliteit en aanpasbaarheid

Met onze flexibele modulaire units bent je klaar voor de toekomst, wat je ook te wachten staat. In tegenstelling tot de vaak meer rigide oplossingen van de traditionele bouw- en vastgoedsector, kunnen onze gebouwen zich aanpassen aan veranderingen in wensen of situatie. Wanneer je het gebouw niet meer nodig hebt, kan het aangepast en hergebruikt worden voor een ander doel en op een andere locatie. De circulaire economie vormt een belangrijk onderdeel van Adapteo’s bedrijfsmodel en we hebben duurzaamheid verweven in diverse delen van onze bedrijfsvoering.

Flexibel modulair gebouw met speelplein

Voordelen van flexibele modulaire gebouwen

  • Onze gebouwen kunnen naar specifieke wensen in vorm en grootte worden aangepast.
  • In dringende gevallen, kunnen onze flexibele units binnen enkele dagen worden geplaatst.
  • Bij Adapteo kun je voor korte of lange termijn huren of overgaan tot aankoop, afhankelijk van wat past bij jouw financiële situatie.
  • We streven ernaar om steeds meer bio-based producten in onze units toe te passen, waaronder hout. En dankzij ons productieproces wordt verspilling tot een minimum beperkt.
  • Onze gebouwen kunnen worden verplaatst, hergebruikt en opnieuw worden ingezet voor andere doeleinden, op een circulaire manier.
efficientie-gedurende-het-gehele-proces

Efficiëntie gedurende het gehele proces

Als onze aanpasbare modulaire units bij jou worden afgeleverd, zijn ze klaar voor gebruik. De productie is ongevoelig voor weersomstandigheden en onze planning zorgt voor korte, efficiënte levertijden, de hoogste kwaliteit en dat binnen jouw budget. De tijd die nodig is om de bouwwerken ter plaatse operationeel te maken is minimaal, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt.
Circulariteit

Circulaire werkwijze

Onze modulaire units kunnen indien nodig worden verplaatst. Bij het huren van een modulaire unit van ons, neem je deel aan een circulair concept, omdat het gebouw elders een nieuw leven krijgt als je het niet meer nodig hebt. Voor ons is het belangrijk om gedurende het hele proces circulair te denken.

1. Planning – We identificeren jouw behoeften en ontwerpen de meest optimale oplossing voor jou.

2. Levering – Wij vervoeren de units en zetten ze op locatie in elkaar.

3. Gebruik – Jij geniet van het dagelijkse leven in je nieuwe modulaire accommodatie. Wanneer je kiest voor huur, is onderhoud inbegrepen tijdens de huurperiode.

4. Hergebruik – We kunnen de aanpasbare gebouwen verplaatsen als dit nodig is. Na het einde van de huurperiode, worden de bouwunits gerenoveerd en opnieuw ingezet. Circulaire economie op zijn best!
Personen in gesprek kantoor

Flexibele financierings-mogelijkheden

De ideale financieringsoplossing verschilt per klant. Daarom bieden we financiële flexibiliteit via diverse financieringsopties, zodat we de optimale oplossing voor jou en jouw situatie kunnen realiseren. Je kunt ervoor kiezen om units bij ons te huren voor korte of lange termijn of te kopen. Mocht je twijfelen over de beste oplossing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven graag meer informatie over de mogelijkheden.

Dit is waarom je kiest voor Adapteo

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexibiliteit is ingebouwd in al onze concepten, zodat je voorbereid bent op toekomstige veranderingen.
Planning & designing

Indeling op maat

Met indeling op maat kun je kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en voor de duur die nodig is.
Premium oplossing

Premium oplossing

Wij geloven in het bieden van niets minder dan topkwaliteit, het leveren van eersteklas oplossingen om aan jouw hoogste eisen te voldoen.

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Wilt u meer weten over flexibele gebouwen van Adapteo?

We realiseren flexibele, goed toegankelijke gebouwen van hoge kwaliteit, afgestemd op jouw behoeften. Hierbij staat welzijn en een optimale werkomgeving te allen tijde centraal. Ben je geïnteresseerd? Onze verkoopafdeling vertelt je graag meer.