Kantoren - kantoorunits en gebouwen

Creëer kantoorruimtes met ruimte voor succes

Bedrijven veranderen, nieuwe producten worden ontwikkeld en werkgroepen worden gevormd. Dit vraagt om flexibele bedrijfsruimtes die mee kunnen gaan met de alledaagse dynamiek. Heb je al bedrijfsruimte, maar op de verkeerde locatie? Dankzij hun mobiliteit zijn de aanpasbare units van Adapteo een uitstekende oplossing. Door de modulaire kantoorunits kunnen medewerkers bij elkaar blijven. Het gebouw wordt opgezet op eigen terrein en kan worden aangesloten op bestaande kantoorpanden. Een ander voordeel is het huurmodel, dat kapitaal vrijmaakt om te focussen op wat het meest essentieel is voor het bedrijf. Van kantoor container tot een gebouw van kantoorunits, alles is mogelijk.
Ingerichte kantoorruimte van Adapteo
Ruime modern ingerichte modulaire kantoortuin van Adapteo

Het ultramoderne kantoor

Een ultramodern kantoorlandschap is meer dan alleen vier muren. Het is een werkplek die bijdraagt aan een betere werkomgeving voor jou en je collega’s. Met een doordachte indeling die rekening houdt met zowel de teamdynamiek als werkruimte, worden de beste voorwaarden geboden voor een goede werkprestaties. Met permanente of tijdelijke kantoor units is alles mogelijk.

Het design van het kantoor is zowel praktisch als gestroomlijnd. Hier kun je voor alles kiezen, van open kantoortuinen tot individuele kantoren, en de extra toevoegingen die nodig zijn voor een goed functionerend kantoor.
Ruim kantoor van modulaire units met glazen wanden inclusief keuken

Open en lichte kantoorruimte

Een kantoor in een flexibel modulair gebouw biedt lichte en ruime ruimtes met hoge plafonds en mogelijkheden voor je eigen manier van werken. Uitstekende ventilatie, al dan niet gekoeld, veel licht en functionele installaties dragen bij aan een goede werkomgeving.

Met de aanpasbare kantoorunits van Adapteo kunnen we afzonderlijke werkkamers of open kantoortuinen creëren, of een combinatie van beide.
Circulair bedrijfsmodel Adapteo

Waarde creëren in de samenleving

Bij Adapteo is duurzaamheid verankerd in het hart van ons bedrijf. Van strategische planning tot ontwerp en bedrijfsvoering, elke stap die we zetten wordt geleid door onze toewijding aan duurzaamheid. Ons doel is meer dan marktleider zijn, het gaat erom nieuwe normen te stellen. Onze innovatieve aanpak combineert flexibele oplossingen die perfect aansluiten op verschillende behoeften, met een circulair bedrijfsmodel dat efficiënt gebruik van hulpbronnen en afvalvermindering bevordert. We voldoen niet alleen aan de vraag, we creëren ook maatschappelijke impact.
Groot modulair kantoorgebouw van Adapteo met grote raampartijen

Flexibel gebouw met de nieuwste technologie

Wij herdefiniëren het concept van een flexibel, tijdelijk kantoorgebouw. Onze gebouwen, variërend van 1 tot 3 verdiepingen, kunnen voorzien worden van een lift, met nadruk op toegankelijkheid en gemak. De architectuur van jouw kantoor is niet alleen functioneel; het weerspiegelt je visie en is zo ontworpen dat het perfect past bij de gekozen locatie. Tegenwoordig is technologie niet alleen een vereiste, maar een aanjager voor efficiëntie en innovatie. Van betrouwbare wifi-verbindingen tot geavanceerde videoconferentiefaciliteiten, wij zorgen ervoor dat jouw kantoor meer is dan alleen een werkplek – het is een plek voor inspiratie en productiviteit.

Waarom kiezen voor Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor je voorbereid bent op veranderingen.
Maatwerkoplossing

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd - je kiest wat het beste bij jou en de situatie past.
Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat jij het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Voorbeeldtoepassingen voor een kantoorgebouw

Gesloten kantoorruimtes

Gesloten kantoorruimtes

Open kantoorruimtes

Open kantoorruimtes

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte

Professionele keuken en thuiskeuken

Professionele keuken en thuiskeuken

Pauzeruimtes

Pauzeruimtes

Postkantoor

Postkantoor

Klantcase

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met jou samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.