Bouw & Industrie

Geef je project de ruimte met bouwunits als kantoor of kantine

Hoe meer zicht je op de voortgang van een werk hebt, hoe beter. Vandaar dat Adapteo zich specialiseert in modulaire huisvesting met bouwunits en gebouwen voor de bouw en industrie. Van kantoorruimte, bouwkeet tot opslagruimte. Van een complete kantine met tafels en stoelen tot sanitaire voorzieningen. Zo zijn jij en je mensen altijd aanwezig op locatie. En dat is nog comfortabel toeven ook.
Overzicht foto van twee modulaire twee-laags gebouwen voor de industrie
ruime ingerichte kantine in een modulair gebouw voor bouw en industrie

Investeren in de toekomst

Je kunt tijdelijke units huren of leasen. Of je schaft een compleet ketenpark aan, al dan niet in eigen huisstijl. Zo’n ketenpark zet je dan weer in bij het volgende bouwproject. En het volgende. De eenheden zijn makkelijk schakelbaar, stapelbaar en verplaatsbaar.
Kleedruimtes voor industrie personeel in een modulair gebouw van Adapteo

Respect voor het proces

Ga je aan de slag in een industriële omgeving? Bijvoorbeeld omdat er onderhoud gepleegd moet worden? Adapteo heeft voor iedere plek de juiste faciliteiten en dus ook voor die situatie. Bovendien kunnen we helpen met transport, montage, aansluitingen, maintenance, demontage en de planning van A tot Z waardoor alles naadloos verloopt.
Een mooie doorkijk van modulaire gebouwen voor bouw & industrie met buitentrappen

Kwalitatief hoogwaardige accommodatie snel geleverd

De huuroplossingen van Adapteo bieden de ideale oplossing wanneer kwaliteitsaccommodaties op korte termijn nodig zijn. Onze huuropties bieden flexibiliteit en betrouwbaarheid. Je kunt het gebouw huren voor de gewenste periode en als de omstandigheden veranderen, kunnen onze aanpasbare structuren en huurovereenkomsten naadloos worden aangepast aan de veranderende behoeften.

Waarom zou je kiezen voor units van Adapteo?

Overzicht

Overzicht

Dankzij onze modulaire huisvesting kan je team altijd ter plekke zijn. En de voortgang van het project van dichtbij monitoren.
Service

Continuïteit

We zijn groot in de bouw. En bijna net zo groot in een industriële setting. Ga je daar onderhoud uitvoeren, dan zorgen wij dat de productie optimaal doorloopt.
Maatwerk

Maatwerk

Je kunt huren, leasen of kopen. Je kunt kiezen voor één unit of voor een compleet ketenpark. Zelfs in je eigen huisstijl.

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.