Huisvesting voor ouderen

Verzorgingshuizen waar ouderen kunnen genieten en waar ze zich veilig voelen

Het is niet altijd eenvoudig om op toekomstige behoeften te anticiperen. Door onze flexibele en aanpasbare oplossingen kun je gerust zijn dat uitdagingen die de toekomst mogelijk brengt, opgelost kunnen worden. Of je nu een bestaande zorginstelling moet opschalen of aanpassen, of een nieuw complex moet realiseren, wij hebben een passende oplossing. Adapteo biedt heldere en veilige ruimtes waar ouderen zich goed kunnen voelen, compleet met liften, hellingen en leuningen voor veiligheid en toegankelijkheid.

Lachende man op leeftijd in de ouderenzorg
Icoon plattegrond

Hoge toegankelijkheid

Icoon kernwaarden

Veiligheid voorop voor bewoners en medewerkers

Icoon voordeel

Volledige controle over kosten

Geruststellende handen op elkaar

Onze ouderen maken zich zorgen over het geïsoleerd raken in hun eigen huis

Een door ons uitgevoerd onderzoek samen met Novus toont aan dat één op de vijf Zweden boven de 55 vreest het contact met dierbaren te verliezen wanneer zij verhuizen naar een zorginstelling. Onze flexibele en modulaire units bieden een oplossing voor dit probleem.
Mooi ingerichte ouderenwoning

Hoge toegankelijkheid

Onze appartementencomplexen en verzorgingstehuizen tellen maximaal drie verdiepingen. Om toegankelijkheid te garanderen, zijn de gebouwen uitgerust met liften en hellingbanen die voldoen aan alle gestelde eisen.

Langs de gangen kunnen extra leuningen worden bevestigd voor extra ondersteuning. De vloerbedekking is egaal en voorzien van duurzaam vinyl om uitglijden en vallen te voorkomen.

Lachende ouderen met verzorger in een modulair verzorgingshuis

Veiligheid voorop voor bewoners en medewerkers

In verpleeghuizen waar patiënten met geheugenproblemen worden behandeld, is het belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor zowel de bewoners als het personeel. Zorgvuldig georganiseerde beveiliging, elektronische en automatische sloten en nooduitgangen dragen bij aan een veilige en soepele dagelijkse routine.

Naast sloten en beveiliging, voldoen de flexibele units van Adapteo aan alle brandvoorschriften en -vereisten.

Lachende vrouw op leeftijd wandelend langs haar modulaire appartement in de ouderenzorg

Traditionele appartementen om zelfstandig te bewonen

Voor ouderen die in goede gezondheid zijn en zelfstandig thuis kunnen wonen, biedt Adapteo woonhuisvesting met sfeervolle appartementen. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit zelfstandige wooneenheden of kamers. Maar ook beschikken over een gemeenschappelijke gang, medische voorzieningen en comfortabele gedeelde ruimtes om te eten en voor creativiteit, beweging en muziek.

Wanneer bewoners meer zorg nodig hebben, maar nog steeds zelfstandig kunnen wonen, kunnen we de gebouwen aanpassen om ruimtes te creëren voor verplegend personeel. Kantoren, personeelskamers, kleedkamers en keukens kunnen ook in het bouwplan worden opgenomen.

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Meer weten over aanpasbare huizen voor ouderenzorg en -huisvesting?

We realiseren flexibele, goed toegankelijke gebouwen van hoge kwaliteit, afgestemd op jouw behoeften. Hierbij staat welzijn en een optimale werkomgeving te allen tijde centraal. Ben je geïnteresseerd? Onze verkoopafdeling vertelt je graag meer.