Omarm toekomstig aanpassings-vermogen

Dit jaar markeert een cruciale verschuiving in onze aanpak - de overgang van een duurzaamheidsstrategie naar een totaalstrategie voor duurzaam ondernemen. Onze inzet is tweeledig: de maatschappij helpen zich aan te passen aan de toekomst en duurzaamheid combineren met zakelijke doelstellingen voor een snelle en effectieve overgang.
Report_Image_1080x1080-1
Lets_Meet_Here-1

Een andere manier van denken

Adapteo erkent de enorme kloof tussen maatschappelijke behoeften en duurzame bouwoplossingen en blijft vastberaden de markt leiden op het gebied van circulaire sociale infrastructuur, met respect voor de grenzen van de planeet.

Onze bedrijfsstrategie rust op drie strategische pijlers, die duurzaamheid verweven in elk aspect van ons bedrijf. We zijn voorstander van een 'theorie van verandering', waarbij aanpassingsvermogen op de voorgrond staat - een veerkracht die voortkomt uit wendbaarheid en flexibiliteit in het aangezicht van verandering. Dit ethos, dat inherent is aan onze producten, is terug te vinden in alle facetten van onze activiteiten.

Space_Service_Boardroom

Circulair ontwerp

Ons “Space as a Service”-model weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid, aanpasbaarheid en de principes van de circulaire economie, en komt tegemoet aan de veranderende behoeften van samenlevingen in heel Europa.

Op maat gemaakt om te voldoen aan uiteenlopende ruimtebehoeften - of het nu gaat om onderwijs, gezondheidszorg, kantoorruimten of accommodatie - onze service levert eersteklas sociale infrastructuuroplossingen. De modulaire gebouwen van Adapteo zijn perfect voor kortetermijnbehoeften of langetermijnprojecten en staan voor flexibiliteit en kwaliteit.

Met een focus op rentmeesterschap voor het milieu omarmen we een circulair model dat zorgt voor efficiënt gebruik van hulpbronnen, afvalvermindering en een focus op hergebruik, hernieuwbare en recyclebare materialen. Alleen al in 2023 werd onze toewijding aan duurzaamheid onderstreept door het behalen van een EcoVadis Gold rating, wat onze toewijding aan ecologische en sociale verantwoordelijkheid benadrukt.

Enkele hoogtepunten van 2023:

6,7M

6,7 miljoen onderwijsuren mogelijk gemaakt.

1.250

1.250 zonnepanelen geïnstalleerd.

-11,7%

11,7% minder afval per vierkante meter sinds 2022.

Prijs

EcoVadis Gold toegekend voor Adapteo Zweden en de Groep, als erkenning voor onze inzet op het gebied van ESG-prestaties.

0

Toegezegd om op wetenschap gebaseerde doelen te stellen, met als doel netto nul emissies in 2040.

64,5%

64,5% van de verhuurde vloot die in 2023 werd ingezet, werd hergebruikt, terwijl de verhuur sinds 2022 met 23% steeg.