Modulaire zorgunits en gebouwen voor de gezondheidszorg

Zorginstellingen waar medische zorg van wereldklasse kan worden geleverd

De aanpasbare modulaire zorgunits van Adapteo kunnen elke gezondheidsinstelling huisvesten. Of het nu gaat om dokterspraktijken, tandartspraktijken, laboratoria, of een complete ziekenhuisvleugel, wij hebben een snelle en doeltreffende oplossing. Ondanks dat deze is bedoeld voor tijdelijk gebruik, zijn de ruimtes voorzien van alle denkbare faciliteiten en voldoen ze aan alle criteria van een zorginstelling. Adapteo heeft tweedehands (gebruikte) zorgunits en nieuwe zorgunits.
Een gezondheidszorg medewerker staat voor een modulair zorggebouw van Adapteo
Interieur van een tandartspraktijk in een modulair gebouw van Adapteo

Een flexibele en efficiënte manier om extra ruimte te realiseren voor overheidsinstellingen

Zorginstellingen in aanpasbare gebouwen bieden een ideale oplossing als er snel behoefte is aan ruimte van hoge kwaliteit. Terwijl traditionele bouwprojecten meerdere jaren kunnen duren, kan een modulair gebouw binnen minder dan een jaar worden opgeleverd.

Zorginstellingen in de panden van Adapteo kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften en vereisten, zelfs tijdens de huurperiode. Dit geeft gemeenten bijvoorbeeld de mogelijkheid extra ruimte toe te voegen en ook andere diensten op dezelfde locatie aan te bieden.

Kind loopt hand in hand met ouder

Wij weten hoe we een uitstekende zorginstelling kunnen bouwen

Ons doel is altijd om een functionele, aantrekkelijke en veilige omgeving te creëren voor de gezondheidszorg. We zetten onze ontwerpexpertise in en waarborgen dat alle facetten van een goed functionerend gezondheidscentrum worden overwogen.

Hoe het gebouw wordt ontworpen is hierbij een belangrijk aspect. Zo zorgen we er bijvoorbeeld altijd voor dat de polikniniek voor kinderen zich altijd in een aparte vleugel bevindt met een eigen ingang. Op deze manier hoeven kinderen niet onnodig door andere delen van het gebouw  te lopen. 

Vrolijke familie in een modulaire zorg-ruimte

Aanpassen of uitbreiden afhankelijk van jouw situatie

De flexibele modulaire units van Adapteo, kunnen eenvoudig worden afgestemd op specifieke vereisten. Ruimtes kunnen worden uitgebreid om plotselinge toestroom te huisvesten, aangepast worden in het kader van reorganisatie, of bijgesteld als de ruimtebehoefte verandert.

De units van Adapteo zijn te huur voor periodes variërend van één dag tot meerdere jaren. De gemiddelde huurperiode is ongeveer 1-5 jaar, maar langere huurperioden worden steeds populairder.

Optionele functies en personalisaties voor jouw zorginstelling

Offices

Kantoorruimte

Laboratories

Laboratoria

Locker rooms

Kleedkamers

Room for play  pausrum Alt

Gemeenschappelijke personeelsruimtes

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.