Kinderdagverblijven uit voorraad leverbaar

Kinderopvang waar leren en spelen centraal staat

In een kinderdagverblijf moet de dag van elk kind gevuld zijn met verrijkende ervaringen: van spelen en leren tot rusten en eten. Het ontwerpen van de perfecte omgeving voor deze activiteiten is van het grootste belang. Bij Adapteo begrijpen we deze behoefte volkomen.

Onze gebouwen voor kinderdagverblijven bieden ruimte voor elk aspect van de dag van een kind: een dag vol plezier en opwinding, maar ook van veiligheid en geborgenheid. Bij Adapteo bieden we verschillende opties voor modulaire kinderdagverblijven (BSO) en peuterspeelzalen, welke volledig afgestemd zijn op de activiteiten en behoeften van de kleine gebruikers. Zo hebben we opties voor enkele units of een volledig pand welke we zowel te huur als te koop aan kunnen bieden. Op zoek naar een kinderopvang pand of juist enkele kinderopvang units? Laat ons helpen.

lachende kinderen op de vloer van een modulaire naschoolse opvang

Flexible ruimten gericht op het welzijn van kinderen

Stap binnen in onze aanpasbare gebouwen die zijn ontworpen met de jongste leden van onze samenleving in gedachten. Onze circulaire en modulaire bouwtechnologie biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om tegemoet te komen aan veranderende behoeften. Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie, verhuizing of andere vereisten, onze aanpasbare kinderdagverblijven kunnen verschillende functies aan. Bij Adapteo zijn we toegewijd aan het creëren van niet zomaar gebouwen, maar flexibele ruimten waar kinderen kunnen groeien en ontwikkelen.

plattegrond

Ruime activiteitenruimten

Ruime activiteitenruimtes nodigen hen uit om te spelen en te leren, en stimuleren een ontdekkingsreis in een binnenklimaat van hoge kwaliteit.
Omgeving

Veilige en aangename omgeving

Kinderen ontwikkelen zich goed in omgevingen die gebouwd zijn voor hun veiligheid en zekerheid.
Ruimte om te spelen

Spelen en leren

Kinderen kunnen ontwikkelen in lichte, ruime en veilige kamers waar spelen centraal staat. 
Ruim modulair kinderdagverblijf met grote rame

Circulaire kinderdagverblijven die waarde toevoegen

Bij Adapteo is duurzaamheid essentieel. Onze toewijding aan duurzaamheid klinkt door in al onze activiteiten, omdat we er voortdurend naar streven om afval te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Door onze circulaire aanpak worden veel van onze gebouwen herhaaldelijk gebruikt. Dit bevordert een duurzame cyclus die de impact op het milieu minimaliseert. Door gebruik te maken van flexibele en aanpasbare oplossingen voldoen we aan de behoeften van klanten door bestaande modulaire gebouwunits opnieuw te gebruiken via renovatie- en verhuurprogramma's. We maken gebruik van innovatieve industriële bouwtechnieken, waardoor we de hoeveelheid afval die we produceren verminderen. Daarnaast geven we prioriteit aan het integreren van gerecyclede en hergebruikte materialen en onderdelen in zowel onze nieuwe productie- als renovatieprocessen.
Naschoolse opvang in een modulair gebouw van Adapteo

Precisie in elk detail

Je hebt waarschijnlijk hoge verwachtingen van ruimtes zoals de entree, garderobes, kleedkamers en centrale ruimtes, zelfs als de huisvesting tijdelijk is. Je kunt met een gerust hart de verantwoordelijkheid aan ons overlaten, zodat je jouw tijd kunt besteden aan waar jij het beste in bent – jouw werkzaamheden.

Als de ruimte qua grondoppervlakte beperkt is en je wilt de grond inzetten voor een speeltuin, hebben wij ontwerpen voor drielaagse gebouwen binnen de brandveiligheidsklasse REI 60.

Waarom Adapteo kiezen als partner voor jouw kinderdagverblijf?

Wij bieden de beste oplossingen op de markt, of je nu een bestaand kinderdagverblijf wilt verbeteren of een gloednieuw kinderdagverblijf wilt bouwen. Omdat we weten dat elke situatie uniek is, stemmen we zowel de huurmethode als het financieringsmodel af op specifieke behoeften, zodat je de ideale oplossing voor jouw vraag krijgt.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor je voorbereid bent op veranderingen.
Maatwerkoplosing

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, je kiest wat het beste bij jou en de situatie past.
Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat jij het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Neem contact op

Wil je meer weten over flexibele kinderopvang?

Wil je een verkoopmedewerker spreken of meer weten over hoe we samen flexibele kinderopvang kunnen bouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke wensen.