Over Adapteo

Bouwen aan een aanpasbare toekomst

Wij geloven dat de toekomst aanpasbaar en circulair is. Ons circulaire bedrijfsmodel en ambitieuze duurzaamheidsplan zijn volledig geïntegreerd in ons aanbod van aanpasbare ruimteoplossingen. We kunnen onze gebouwen binnen enkele weken transformeren, herbestemmen, opschalen, verkleinen en zelfs verplaatsen.
Spelende kinderen bij een modulair kinderdagverblijf van Adapteo
Unitbouw door Adapteo

Zo creëren we flexibele en duurzame samenlevingen

Ons portfolio omvat eersteklas modulaire ruimtes die op maat gemaakt zijn voor de veranderende behoeften van scholen, kinderdagverblijven, kantoren, woningen en meer.

We werken nauw samen met klanten om hen te begeleiden naar optimale modulaire oplossingen, we anticiperen op veranderende behoeften en zorgen ervoor dat onze ruimtes klaar zijn voor de toekomst, klaar voor transformatie, herbestemming of schaalbaarheid.

Onze toewijding aan aanpasbare ruimtes helpt samenlevingen veerkrachtiger en duurzamer te maken, met oplossingen die hand in hand gaan met het welzijn van mensen en de planeet.

Adapteo in het kort

9

Markten - Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België, Litouwen, Estland en Nederland.

1,5M

Met een modulaire bouwportefeuille van 1,5 miljoen vierkante meter.

1.000+

We voorzien duizenden klanten, waaronder gemeentelijke besluitvormers, onderwijsinstellingen, bedrijven en zorgverleners.

Nr1.000

De toonaangevende partner voor aanpasbare ruimtes in Noord-Europa, die de modernste oplossingen voor circulair bouwen biedt.

60+

Meer dan 60 jaar ervaring in het leveren van een gevarieerde reeks aanpasbare oplossingen.

160+

Adapteo Nederland heeft inmiddels meer dan 160 hardwerkende medewerkers.

Waar wij in geloven

Onze drie fundamentele pijlers

Bij Adapteo is hoe we ons gedragen net zo belangrijk als wat we leveren. Dit principe vormt de leidraad voor onze interacties met medewerkers, klanten en partners en vormt de basis van onze cultuur.

Premium

Proactief

Geworteld in klant- en eindgebruikersgerichtheid, maken we gebruik van onze uitgebreide expertise om te anticiperen op behoeften en verwachtingen te overtreffen
Samenwerken

Samenwerken

Om groei en efficiëntie te bevorderen, delen we kennis en vaardigheden intern en met onze klanten en ontwikkelen we oplossingen waar veel mensen van kunnen profiteren, terwijl we prioriteit geven aan mensen en het milieu.
Hub

Betrokken

We bouwen aan vertrouwen en transparantie, we nemen verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat er verantwoording wordt afgelegd, waardoor we een cultuur van betrouwbaarheid bevorderen, zowel binnen onze organisatie als in onze partnerschappen.

Adapteo is een gecertificeerd bedrijf

Aboma certificeringslogo VCA 2 ster-ISO 9001 (2)
evovadis gold medaille

Contact us

Want to learn more about adaptable space solutions with modular buildings?

Get in touch with our sales department and learn more about how we together can build adaptable societies.

Group Head Office – FI

+358 10 661 5500
info@adapteo.com
Visit: Äyritie 12 A, FI-01510 Vantaa, Finland Group

Operational Centre – SE

+46 8 590 994 40
info@adapteo.com
Visit: Gårdsvägen 14, 169 70 Solna