Schoolgebouwen van Adapteo

Op maat gemaakte gebouwen om te leren en te ontwikkelen

Tegenwoordig staan scholen voor tal van uitdagingen. Moderne onderwijs- en lesmethoden vragen om meer functionele en flexibel aanpasbare ruimtes. Een modulair schoolgebouw van Adapteo, die naar wens en behoefte aangepast kan worden, wordt zo gebouwd dat ze optimaal aansluiten bij jouw bedrijfsvoering en behoeften. Een schoolgebouw of schoollokaal huren of kopen? Wij helpen je graag verder.
Leerling bezig aan een schoolopdracht in een modulair schoolgebouw van Adapteo
Plattegrond van voorbeeld modulaire school inclusief sportveld

Dit is hoe een school eruit kan zien

De moderne school is ontworpen voor zowel leren als ontwikkeling. Scholen vandaag de dag stellen hoge eisen aan een goede werkomgeving voor zowel leerlingen als personeel. Adapteo streeft ernaar de best mogelijke omgeving te creëren met goede luchtkwaliteit, geluid en verlichting. We voorzien onder andere in warmteterugwinning, goed geventileerde ruimtes, aanwezigheid gecontroleerde verlichting, individuele temperatuurregeling en temperatuurverlaging tijdens nachten, weekenden en vakanties.

Onze modulaire bouwtechnologie maakt het eenvoudig om het schoolgebouw aan te passen en te veranderen naar gelang de activiteiten en wensen. Je kunt dus een klaslokaal, meerdere noodlokalen of een volledig schoolgebouw naar wens inrichten. Adapteo helpt je graag verder.

Klantcase

Als ik een school zou bouwen, dan zou er in ieder geval...

Om de echte flexibiliteit van onze gebouwen op de proef te stellen, hebben we de 6-jarige Emma gevraagd een school te ontwerpen precies zoals zij dat wil. Onze aanpasbare, modulaire gebouwen kunnen, afhankelijk van de vraag, van grootte en vorm veranderen, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en invalshoeken. Op deze manier passen we ons aan de toekomst aan, ongeacht wat er gebeurt. Wij kunnen je voorzien van een ingericht schoollokaal (noodlokaal) of een volledig schoolgebouw met huur of koop opties.

Modulair schoolgebouw van Adapteo van drie verdiepingen

Flexibele manier om optimale ruimte te creëren met schoolgebouwen

Onze aanpasbare schoolgebouwen bieden een kosteneffectieve, onderhoudsvriendelijke en snelle oplossing als je een school of extra klaslokalen nodig hebt. Adapteo kan schoolfaciliteiten bieden voor een paar dagen of voor onbepaalde tijd. Onze gebouwen zijn gebaseerd op een modulaire en circulaire bouwtechniek en kunnen worden aangepast als jouw behoeften veranderen. Of je nu moet uitbreiden, renoveren, verhuizen of voor iets anders, onze aanpasbare gebouwen voor scholen bieden de juiste oplossingen.

Waarom je kiest voor Adapteo

Flexibility

Flexibiliteit

Flexibiliteit is ingebouwd in al onze concepten, zodat je voorbereid bent op toekomstige veranderingen.
Tailor-made

Indeling op maat

Met indeling op maat kun je kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en voor de duur die nodig is.
Premium solution

Premium oplossing

Wij geloven in het bieden van niets minder dan topkwaliteit, het leveren van eersteklas oplossingen om aan de hoogste eisen te voldoen.

Neem contact op

Wil je meer weten over flexibele schoolgebouwen?

We realiseren flexibele, goed toegankelijke gebouwen van hoge kwaliteit, afgestemd op jouw behoeften. Hierbij staat welzijn en een optimale werkomgeving te allen tijde centraal. Ben je geïnteresseerd? Onze verkoopafdeling vertelt je graag meer.