Overheid

Kies voor tijdelijke huisvesting die Nederland past

Ons land heeft te maken met grote uitdagingen. Veel van die uitdagingen hangen samen met het scheppen van fysieke ruimte op maat. Zodat mensen een dak boven hun hoofd hebben. Maar ook: zodat medewerkers op alle niveaus van de overheid hun werk kunnen doen, bijvoorbeeld omdat hun afdeling wordt verbouwd. Tijdelijke huisvesting of permanente huisvesting op maat.
PMG_1832-Edit_LowresolutionWEB-1
Montage

Afgestemd op jouw behoeften

Planning

Gebouwen kunnen worden verplaatst

Korte constructietijd

Korte constructietijd

Nr 1

Omgevingen van topklasse

Rodby-Ex_TOR2178_WEB

Vraag naar opvang fluctueert

Stel, het is koud. De gemeente heeft extra plekken nodig voor daklozen die niet op straat kunnen slapen. Aan u de opdracht: regel snel een nieuw opvangtehuis. Of: de asielinstroom piekt, wat grotere capaciteit vereist. Dan gaat u aan de slag met Adapteo. Wij bouwen in korte tijd leefruimte die helemaal aansluit op uw beleid.
rokki-4910 webres - gecomprimeerd

Militairen zitten goed

Defensie wordt weer steeds belangrijker voor de overheid. Laten we dan ook zorgen dat al die mannen en vrouwen een waardig onderkomen krijgen, of het nu tijdelijk is of niet. Denk aan de unitmatige uitbreiding van kantoorruimte op een kazerne, inclusief sanitair. Of zelfs aan een modulaire marinebasis met alles erop en eraan. Adapteo zet het neer. En haalt het desgewenst ook weer weg.
RXIY1527_WEB

Kwalitatief hoogwaardige accommodatie snel geleverd

De huuroplossingen van Adapteo bieden de ideale oplossing wanneer kwaliteitsaccommodaties op korte termijn nodig zijn. Onze huuropties bieden flexibiliteit en betrouwbaarheid. Je kunt het gebouw huren voor de gewenste periode en als de omstandigheden veranderen, kunnen onze aanpasbare structuren en huurovereenkomsten naadloos worden aangepast aan de veranderende behoeften.
_MG_8524_LowresolutionWEB_crop

Circulaire woonoplossingen

Bij Adapteo is duurzaamheid meer dan een concept - het is ons doel. Onze gebouwen zijn een voorbeeld van verantwoorde bouwpraktijken. Zodra uw ruimte niet langer nodig is, kunnen we deze elders hergebruiken, waarbij we afval minimaliseren en hulpbronnen maximaliseren. Onze gebouwen worden geïsoleerd en ontworpen om bestand te zijn tegen de Nederlandse klimaatomstandigheden en we geven prioriteit aan het gebruik van emissiearme bouwmaterialen, zodat onze bewoners een gezonder binnenmilieu hebben.
rokkiwebres--8 - gecomprimeerd

Een flexibele methode om nieuwe ruimte te creëren

De faciliteiten van Adapteo bieden een budgetvriendelijke oplossing voor het uitbreiden van je ruimte. Door te kiezen voor een huuroplossing bespaar je niet alleen kosten, maar ben je ook verlost van onverwachte gebouwgerelateerde uitgaven en onderhoudsverplichtingen. Je huurt de accommodatie alleen voor de benodigde periode en deze kan aangepast worden indien de situatie wijzigt tijdens de huurperiode. Zo is het bijvoorbeeld meestal mogelijk om zowel de breedte als de hoogte van een flexibel gebouw te vergroten. Tijdens de hele huurperiode kun je rekenen op onze professionele onderhoudsdienst voor een vlotte werking en gemoedsrust.

Waarom zou je kiezen voor units van Adapteo?

Flexibiliteit

Expertise

Of het nou gaat om ambtenaren, burgers of bezoekers: wij zorgen voor daken boven hoofden in alle doelgroepen.
Service

Opvang

We kunnen u op korte termijn voorzien van woonruimte die past bij de doelstellingen van het beleid.
Planning & designing

Strijdkrachten & flexbiliteit

Bij ons kan het ministerie van Defensie altijd aankloppen voor de uitbreiding van kazernes. Maar ook voor een complete marinebasis.

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.