Wonen

Aangepast om in te wonen en te leven

Hoe zullen we in de toekomst leven als de maatschappij zich sneller dan ooit ontwikkelt en mensen en generaties zich verplaatsen tussen steden en gemeenten? We zeggen niet dat we het antwoord hebben, maar we hebben wel een plausibele oplossing; flexibele modulaire woningen. Zorgvuldig en efficiënt ontworpen knusse units die worden samengevoegd tot aangename en ruimtebesparende appartementen en woningen. Woonunits en gebouwen op maat gemaakt.
interieur van een modulaire woning van Adapteo
interieur modulaire gezinswoning van Adapteo

Leefruimtes op maat

Ervaar het scala aan mogelijkheden met de aanpasbare gebouwen van Adapteo, die een verscheidenheid aan woningen bieden voor elke levensstijl, van gezellige studio's tot ruime eengezinswoningen. Elke woning is zorgvuldig ontworpen om het dagelijks leven aan te kunnen, met essentiële ruimtes zoals slaapkamers, goed uitgeruste keukens, badkamers, woonkamers en gangen. Onze woningen stralen comfort en warmte uit en beschikken over een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor er een uitnodigende sfeer heerst voor alle bewoners.

Exterieur van een moderne modulaire woning met terras

Betrouwbare oplossingen, ook wanneer er weinig tijd of ruimte is

We zijn ons bewust dat er vaak op korte termijn behoeften zijn en dat de beschikbare ruimte van het perceel een belangrijke rol speelt. Daarom bieden we oplossingen van één, twee of drie verdiepingen. Als er wordt gekozen voor meerdere verdiepingen, zorgen we ervoor dat we voldoen aan alle toegangseisen met een trappenhuis dat de gangen van de verschillende verdiepingen verbindt.

Met solide materiaalkeuzes als basis hebben we een functioneel en modern woonconcept ontwikkeld dat voldoet aan de maatschappelijke regels en eisen voor toegankelijkheid. De constructie is berekend voor drie vlakken in de brandklasse REI 60.
ruime badkamer met wastafel en douche in modulaire woning van Adapteo

Praktisch en doordacht

Bij Adapteo vinden we het belangrijk om gezonde en veilige woningen te maken die heel comfortabel zijn. Onze goed ontworpen binnenruimtes zijn voorzien van airconditioning, verwarming, verlichting en geluidssystemen. Dit zorgt voor een ideale atmosfeer op een optimaal niveau. Door slim ontwerp en technologie kunnen bewoners genieten van ongeëvenaard comfort en welzijn in hun nieuwe huis.
Exterieur van kleine modulaire appartementen

Aangename woonunits voor je werknemers

Wanneer je ver van huis woont en werkt, vinden we dat je eisen mag stellen aan de plek waar je veel tijd doorbrengt, ook buiten de werkuren. Wij bieden aangename accommodatie voor medewerkers naast het projectkantoor, waar je personeel comfortabel kan wonen en slapen.
Foto van kale modules in een Adapteo fabriek

Circulaire woonoplossingen

Bij Adapteo is duurzaamheid meer dan een concept - het is ons doel. Onze gebouwen zijn een voorbeeld van verantwoorde bouwpraktijken. Zodra jouw ruimte niet langer nodig is, kunnen we deze elders hergebruiken, waarbij we afval minimaliseren en hulpbronnen maximaliseren. Onze gebouwen worden geïsoleerd en ontworpen om bestand te zijn tegen de Nederlandse klimaatomstandigheden en we geven prioriteit aan het gebruik van emissiearme bouwmaterialen, zodat onze bewoners een gezonder binnenmilieu hebben.
Adapteo medewerkers met veiligheidshesje

Een flexibele methode om nieuwe ruimte te creëren

De faciliteiten van Adapteo bieden een budgetvriendelijke oplossing voor het uitbreiden van je ruimte. Door te kiezen voor een huuroplossing bespaar je niet alleen kosten, maar ben je ook verlost van onverwachte gebouwgerelateerde uitgaven en onderhoudsverplichtingen. Je huurt de accommodatie alleen voor de benodigde periode en deze kan aangepast worden indien de situatie wijzigt tijdens de huurperiode. Zo is het bijvoorbeeld meestal mogelijk om zowel de breedte als de hoogte van een flexibel gebouw te vergroten. Tijdens de hele huurperiode kun je rekenen op onze professionele onderhoudsdienst voor een vlotte werking en gemoedsrust.

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.