De Adapteo manier

Drievoudige behandeling: Mensen, Planeet, Winst
ada49-WEB_Crop
Adapteo's circulaire bedrijfsmodel

Ons circulaire bedrijfsmodel

Het goede voorbeeld geven

We nemen gedurfde stappen om het juiste te doen. Ons streven naar circulariteit en efficiëntie is een bewuste keuze om het milieu positief te beïnvloeden. Door verantwoord materiaalgebruik, efficiënte productie en verantwoorde bouwpraktijken stellen we een norm waarvan we hopen dat de industrie die zal volgen. 

Sluit je bij ons aan terwijl we de weg banen naar een meer circulaire toekomst.

Pijl op een muur geschilderd

Triple Materiality

Verder gaan dan naleving

De Double Materiality Assessment (DMA) van de CSRD is cruciaal en zet bedrijven aan om zowel hun impact op duurzaamheid als de invloed van ESG-factoren te evalueren. Voor Adapteo was de DMA een beginpunt, niet het eindpunt. We ontwikkelden dit concept tot een Triple Materiality-benadering, waarin onze agressieve groeiplannen werden geïntegreerd. Dit stelde ons in staat om activiteiten te identificeren die zowel duurzaamheid als ondernemingswaarde creëren.

Na intensieve workshops en analyse identificeerden we meer dan 50 initiatieven die een brug slaan tussen bedrijfsgroei en duurzame transformatie. We hebben deze ideeën gefilterd tot een handzaam aantal, die elk betrekking hebben op verschillende aspecten van onze waardeketen en die verschillende niveaus van inspanning, kosten en schaalbaarheid vereisen. We hebben de eerste 13 impactvolle initiatieven al gelanceerd en zijn daar nu mee bezig.