Opties

Extra opties bij Adapteo

3D tekening van flexibel modulair gebouw van Adapteo

We stellen hoge eisen aan de keuze van materialen en onze gebouwen worden gebouwd volgens dezelfde hoge normen en prestaties als een permanent gebouw. We werken alleen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die producten van goede kwaliteit leveren, zowel voor ons standaardassortiment als voor onze optionele extra's.

Wat er in jouw Adapteo-gebouw komt, hangt af van de unieke behoeften en voorkeuren van jou en jouw organisatie. Iets verder naar beneden op deze pagina hebben we een aantal van de meest voorkomende opties verzameld. Mis je iets? Neem contact op met onze verkoopafdeling en bespreek de verschillende opties.

Onze producten

Onze meest voorkomende producten en diensten

Icoon wereldbol

Zonnepanelen

Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot.  De zelf opgewekte elektriciteit kun je terugleveren aan het net en de door jou  opgewekte elektriciteit kan weggestreept worden tegen het jaarlijkse verbruik.
Icoon whiteboard

Onderwijs- en kantoorinventaris

Deze optie bevat essentiële uitrusting voor jouw pand, klaar om direct te worden gebruikt in een kantoor- of leeromgeving. Dit omvat onder meer een whiteboard, projectiescherm en bekabeling, zodat je deze direct kunt gebruiken.
Icoon kantoor

Meubilair

Kiezen voor onze extra optie meubilair is aantrekkelijk en voordelig, ongeacht de bedrijfstak. Een comfortabel en slim uitgeruste werkruimte maakt ons productiever in ons werk. Met de nadruk op ergonomie en goed uitgedachte oplossingen krijgen medewerkers de juiste omstandigheden om optimaal te functioneren.
Icoon keuken

Keukens

Adapteo biedt een assortiment aan keukens die geïntegreerd kunnen worden in verschillende type bedrijven. 
Voorbeeld van een ingericht flexibel kantoor van Adapteo

Interieur

Meubilair en interieurontwerp maken een enorm verschil voor efficiëntie, comfort en welzijn - ongeacht de organisatie. Een slim ingerichte werkplek met aandacht voor ergonomie en doordachte oplossingen biedt werknemers de juiste omstandigheden om te presteren.
zonnepanelen op het dak van een gebouw

Zonnepanelen

Door zonnepanelen te installeren, kun je tijdens de hele huurperiode je eigen elektriciteit produceren kun je je overschot terug leveren aan het net. Adapteo zorgt voor alles met betrekking tot de voor- en eindmelding, de dialoog met de netwerkeigenaren, de montage en de installatie met een gekwalificeerde elektricien.

Schadevrijstelling

Door een schadevrijstelling aan je contract toe te voegen, vermijd je het risico om een onvoorspelbaar bedrag te moeten betalen voor buitensporige slijtage aan het einde van je huurperiode. In plaats daarvan betaal je elke maand een vast bedrag, waardoor je grip hebt over je kosten.
Foto van een kind in een modulair gebouw dat kijkt naar een brandblusser aan de muur

Veiligheid & Beveiliging

Een voorwaarde voor een gebouw met brand- en veiligheidsclassificatie is de aanwezigheid van de juiste apparatuur. Met deze optie zorgen we voor apparatuur voor detectie, blussen, evacuatie, ventilatie en documentatie.
Ingerichte meetingroom met kantoorinventaris in een modulair gebouw van Adapteo

Onderwijs- en kantoorinventaris

Upgrade je werkplek met apparatuur om de verhuizing in gang te zetten. Opties zijn onder andere een whiteboard, projector en bekabeling.
Een net aangeklede professionele keuken in een modulair gebouw

Keukens

Adapteo biedt een assortiment aan keukens die geïntegreerd kunnen worden in verschillende type bedrijven. De keukens worden geproduceerd door bekende merken en leveranciers om goede kwaliteit en veiligheid te garanderen. We ontwikkelen onze keukens in samenspraak met ervaren keukenpartners en onze klanten.
Grondwerk voor modulaire bouw

Grondwerk

Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, afhankelijk van hoe de grond eruitziet en waar het gebouw komt te staan. Als je het grondwerk aan ons overlaat, omvat dit onder andere het beoordelen van de grondcondities, uitgraven, stabiliseren van de fundering en het treffen van voorbereidingen voor elektriciteit, water en riolering.
ingerichte buitenomgeving

Landschapsarchitectuur

De buitenomgeving is een belangrijk onderdeel van sociale interactie, welzijn of spel en kan worden gezien als een verlengstuk van jouw gebouw. Wij bieden diverse opties voor buitenomgeving en stemmen deze af op beschikbare ruimte, budget, bedrijf en behoeften.

Facilitair beheer

Reguliere schoonmaak nodig? Of een keer extra schoonmaak? Hulp bij het bijvullen van verbruiksartikelen? Afhankelijk van uw behoeften kunt u gebruikmaken van onze facilitaire diensten. Zo bespaar je tijd, terwijl wij zorgen voor een nette en aangename leefomgeving.

Neem contact op

Meer weten over onze extra opties?

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over jouw bouwbehoeften. Wij vinden de perfecte oplossing voor jouw specifieke vraag.