Gebouwen van Adapteo

Space as a service

De ideale opzet verschilt van klant tot klant. Daarom bieden we verschillende aankoopoplossingen aan, zodat je kunt kiezen voor de optie waar jij je prettig bij voelt: huur, koop, huurkoop of terugkoopgarantie.

Niet zeker welke optie op dit moment het beste voor je is? Verken hieronder elke mogelijkheid. Als je daarna nog twijfelt of vragen hebt, onthoud dan dat ons team klaarstaat om je te helpen en te ondersteunen.

Space as a service - Adapteo
snelle tijdelijke huisvesting industrie

Verhuur oplossingen

Direct ruimte, flexibele financiering

Heb je tijdelijk extra ruimte nodig? Het huren van een flexibele ruimte van Adapteo biedt een snelle oplossing, waarbij je de lange procedure van het bouwen van een permanent gebouw omzeilt. Door zware investeringen in permanente structuren te vermijden, houd je kapitaal vrij voor je kernactiviteiten. Bovendien kun je met minimale kostenrisico’s met vertrouwen verder gaan.

modulair gebouw van Adapteo met houten gevel

Huurkoop oplossingen

Flexibiliteit voor de toekomst

Huurkoop bij Adapteo biedt een flexibele manier om snel extra ruimte te krijgen en in een later stadium eigenaar te worden van het gebouw. Je betaalt huur, waarvan een deel later in mindering wordt gebracht op het aankoopbedrag. Dit betekent directe toegang tot ruimte zonder grote initiële investeringen en het spreiden van financiële lasten.

Bovendien biedt huurkoop financiële voordelen, omdat je na verloop van tijd de volledige eigendom van het gebouw krijgt, terwijl je toch de lasten spreidt over een langere periode. Hierdoor blijft er meer kapitaal beschikbaar voor andere bedrijfsactiviteiten.

Modulair gebouw van Adapteo

Koop oplossingen

Snelle Montage, Blijvende Flexibiliteit

Eigenaar worden van jouw ruimte was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de efficiënte bouwmethoden van Adapteo worden onze geprefabriceerde modules snel in elkaar gezet. Door binnen te bouwen met minimale verstoringen, verminderen we aanzienlijk de bouwtijd op locatie en minimaliseren we operationele onderbrekingen. Bovendien zorgen onze aanpasbare ontwerpen ervoor dat ze perfect aansluiten bij jouw behoeften. En mochten je vereisten veranderen, dan bieden onze gebouwen de flexibiliteit om te verplaatsen en uit te breiden zoals nodig is.
interieur modulaire school Adapteo

Terugkoop oplossingen

Een strategische keuze

Met de terugkoopoptie van Adapteo kun je je gekochte modulaire gebouw op een later moment terugverkopen aan Adapteo op basis van een vooraf vastgestelde terugkoopgarantie. Dit biedt flexibiliteit en gemoedsrust, omdat je niet vastzit aan het gebouw als je behoeften veranderen. Het geeft je de vrijheid om te profiteren van een flexibele ruimteoplossing zonder langdurige verplichtingen van eigendom. Ook biedt het een financiële buffer, omdat je niet hoeft te investeren in een gebouw met onzekere toekomstige veranderingen. Het is een strategische keuze voor bedrijven die flexibiliteit en aanpassingsvermogen hoog in het vaandel hebben staan.

Waarom kiezen voor Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Ons concept draait om flexibiliteit, zodat je klaar bent voor veranderingen.
Maatwerk

Maatwerk

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd - jij kiest wat het beste bij je past.
Premium

Hoogste kwaliteit

Wij vinden dat je het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Neem contact op

Wil je meer weten over flexibele huisvesting?

Wil je een verkoopmedewerker spreken of meer weten over hoe we samen flexibele huisvesting kunnen bouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke wensen.