Huur gebouwen van Adapteo

Voordelen van het huren van flexibele ruimtes

Het huren van onze gebouwen is een moderne, milieuvriendelijke en voordelige manier om snel meer ruimte te krijgen. Bij Adapteo kun je het gebouw huren dat je nodig hebt voor zolang als je het nodig hebt. En als de situatie verandert, kunnen we de ruimte en huurperiode aanpassen aan jouw veranderende behoeften.

Huren van flexibele unitbouw

Waarom kiezen voor Adapteo?

unit met sleutel icoon

Je huurt alleen de ruimte die je nodig hebt, zonder risico's

Voordeel

Vaste huurprijzen - voorspelbare kosten

Flexibel

De gehuurde ruimtes kunnen voldoen aan jouw behoeften

interieur modulair gebouw om te huren

Waarom kiezen voor huur?

Het huren van onze flexibele gebouwen is vooral geschikt als je tijdelijk ruimte nodig hebt. Het geeft je sneller beschikking tot gebouwen dan wanneer je een nieuw, permanent gebouw zou bouwen. Omdat je geen grote bedragen hoeft te investeren in een permanent gebouw, komt er kapitaal vrij voor je kerninvesteringen. Bovendien ben je, wanneer je een aanpasbaar gebouw huurt, verlost van de verplichtingen rondom het onderhoud van het gebouw.

Overzicht van het verhuurproces

Support

Het eerste contact

Het proces begint met contact op te nemen met ons. Ons team luistert naar je wensen en werkt met je samen om je ideale ruimte te creëren. Je krijgt een aangewezen contactpersoon die je bij elke stap begeleidt.

Bouwtekening

Ruimteontwerp

We ontwerpen de ruimte volgens jouw specificaties, waarbij we ervoor zorgen dat alles voldoet aan de bouw- en gezondheidsvoorschriften.
productie van modulaire ruimte om te huren
Productie

Productie

Als het ontwerp en de planning akkoord is, kunnen we aan de slag met de productie. Afhankelijk van jouw vraag bestellen we de units bij onze leveranciers of gaan we aan de slag in onze eigen fabriek.
plaatsing van modulaire ruimte van Adapteo om te huren
levering

Levering

De modules worden volgens planning snel op jouw locatie geleverd, efficiënt in elkaar gezet, en de locatie wordt schoongemaakt bij voltooiing.
Modulair gehuurd kantoor
Reparatie en opknapwerkzaamheden

De laatste afwerkingen

Zodra het gebouw klaar is, richten we het naar afspraak in en voeren we grondige eindinspecties uit voordat we de sleutels overhandigen van jouw direct te gebruiken ruimte.
Service en onderhoud

Onderhoud

Ons team verzorgt al het onderhoud dat met het gebouw te maken heeft en biedt je doorlopende ondersteuning gedurende de hele huurperiode.
modulaire gebouw om te huren van Adapteo
Montage

Het demonteren van modules

Wanneer de modulaire gebouwen niet langer nodig zijn, demonteren we ze en kunnen we ze ergens anders opnieuw inzetten. Hierdoor is de locatie schoon en klaar voor het volgende gebruik.

Neem contact op

Wil je meer weten over flexibele huisvesting van Adapteo?

Wil je een verkoopmedewerker spreken of meer weten over hoe we samen flexibele kinderopvang kunnen bouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke wensen.