Medewerkers vertellen

Bertus Jonkeren

  • 2 minuten leestijd
Bertus Jonkeren - Adapteo Benelux

Adapteo

Hoe is het nu met... Bertus, al jaren werkzaam bij Adapteo heeft hij diverse functies doorlopen. Hoe heeft hij al die jaren ervaren en hoe ziet hij het de komende tijd tot aan zijn pensioen?

Vele functies doorlopen

Soms loopt het anders

Hallo ik ben Bertus Jonkeren en ben werkzaam sinds 1985 bij Adapteo (toen nog Directbouw Holland en Leasebouw Holland). Ik solliciteerde in die tijd eigenlijk op de functie werkvoorbereider, maar een andere sollicitant (en nog steeds huidige collega) kreeg die baan aangeboden. De toenmalige directeur/eigenaar gaf mij toen de kans om op de afdeling verkoop te starten. Ik nam het aanbod aan en heb er tot op heden nooit spijt van gehad.

Ik vind het mooi dat medewerkers bij Adapteo kunnen laten zien wat ze kunnen en vervolgens ook kanten krijgen en ruimte om zich te ontplooien

Ik ben op binnendienst sales begonnen en daarna heb ik de kar van Leasebouw voor tien jaar getrokken als accountmanager. Vervolgens heb ik van alles gedaan: calculeren, offertes maken en de laatste jaren door mijn bouwkundige achtergrond ook met bouwaanvragen en als projectleider actief.

Diversiteit en vrijheid in werk

De diversiteit van mijn werk geeft mij veel voldoening en ook de vrijheid in de aanpak. Een voorbeeld is het project Kijlstra Drachten: een opleidingsgebouw voor meldkamerpersoneel van politie, ambulance, enzovoorts. Ik heb vanaf het eerste gesprek met opdrachtgever over de behoeftevraag, ontwerp, offerte/opdracht traject, planning en onderaannemers en projectleiding tot en met oplevering gedaan.

Ruimte om te ontplooien

Typerend voor het werk bij Adapteo is de snelheid waarmee gedacht en gehandeld moet worden om resultaat in de markt te bewerkstelligen en waarmee projecten tot stand komen. Daarnaast vind ik het mooi dat medewerkers bij Adapteo kunnen laten zien wat ze kunnen en vervolgens ook kansen krijgen en ruimte om zich te ontplooien.

Typerend voor het werk bij Adapteo is de snelheid waarmee gedacht en gehandeld moet worden om resultaat in de markt te bewerkstelligen en waarmee projecten tot stand komen.

Ik ben in mijn tijd bij Adapteo door mijn ervaring op diverse plekken ingezet waar dat gevraagd of nodig was in de periode van onstuimige groei van het bedrijf. Volgend jaar april ga ik met pensioen, dus ik blijf de komende tijd lekker doen waar ik mee bezig ben.

Kom ook werken bij Adapteo

 Nieuwsgierig wat Adapteo jou te bieden heeft? Bekijk onze vacatures! 

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Bertus is begonnen bij Directbouw Productie. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.