Medewerkers vertellen

Edwin Gravendeel

  • 1 minuten leestijd
Edwin Gravendeel - Adapteo Benelux

Adapteo

Edwin Gravendeel is in 2019 als administrateur bij Adapteo begonnen. Sinds april 2023 is hij werkzaam als projectcontroller. We vroegen hem naar zijn pad binnen Adapteo.

De loopbaan van Edwin binnen Adapteo

Sollicitatie

Via een advertentie op LinkedIn werd ik attent gemaakt op een functie bij Adapteo. Ik was indertijd op zoek naar een andere baan. Bij het sollicitatiegesprek kreeg ik er een goed gevoel bij. Vooral de open structuur en no nonsens mentaliteit die in dit gesprek naar voren kwamen, spraken mij aan. Bijkomend voordeel was ook nog eens de (zeer) geringe woon-werkafstand.

Loopbaan

Ik ben begonnen als administrateur, waarbij vooral de nadruk lag op in- en verkoopfacturen administratie. Per half april 2023 ben ik begonnen in een andere functie als project controller. Een job waar ik heel veel zin in heb en waar veel uitdagingen liggen.

Van hoog tot laag is iedereen bereikbaar en hulpvaardig. Dit geeft weer dat er een heel groot team is, wat staat voor haar product.

Samenwerking

In die 3,5 jaar is Adapteo flink uitgebreid. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat er ook administratief af en toe snel moet worden geschakeld om alles goed te blijven vastleggen. Het goede samenwerken met andere afdelingen heeft zeker bijgedragen voor de juist vastlegging. De open-deur mentaliteit binnen Adapteo en de platte organisatiestructuur is hierin een zeer fijne basis. Van hoog tot laag is iedereen bereikbaar en hulpvaardig. Dit geeft weer dat er een heel groot team is, wat staat voor haar product. Ik hoop nog lange tijd uit te kunnen maken van dit team

Nieuwsgierig wat Adapteo jou te bieden heeft? Bekijk onze vacatures!

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Edwin is begonnen bij Directbouw. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.