Medewerkers vertellen

Jacqueline van de Klundert

  • 1 minuten leestijd
Jacqueline van de Klundert - Adapteo Benelux

Adapteo

Jacqueline werkt sinds 2,5 jaar bij Adapteo op de locaties in Klundert en Oude-Tonge. Ze begon in de rol van Ondersteunend Commercieel Medewerkster, maar is inmiddels al gewisseld van functie. Benieuwd wat ze nu doet? Je leest het hier.

Bij Adapteo voel ik me helemaal op mijn plek. Ik heb fijne collega’s en werk in een hecht team waarin we elkaar steunen, van elkaar leren en, heel belangrijk, samen veel plezier hebben. 

Arbeidsvreugde is essentieel

Ik ben Jacqueline van de Klundert. Hoewel mijn achternaam anders doet vermoeden, ben ik niet geboren in Klundert. Mijn roots liggen namelijk op het mooiste Zuid-Hollandse eiland: Goeree-Overflakkee. En natuurlijk kennen jullie dat wel, want Adapteo heeft daar ook een vestiging, in Oude-Tonge.

Goed te leren

Sinds 2,5 jaar werk ik bij Adapteo, voorheen Van Hamburg Verhuur. Toen ik solliciteerde wilde ik graag weer een commerciële functie vervullen. De vacaturetekst sprak me aan en de branche leek me erg leuk. De gesprekken waren fijn en ik kreeg meteen uitleg over hoe ze te werk gingen met de units. Ik kwam erachter dat het best wel technisch was, maar wel goed te leren voor een leek.

Wisseling functie

De eerste twee jaar vervulde ik de rol van ondersteunend commercieel medewerkster, en het afgelopen half jaar werk ik als Inside Sales. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam op de binnendienst in Klundert, waar ik twee dagen per week werk. De andere twee dagen ben ik te vinden op de locatie in Oude-Tonge.

Met plezier naar werk

Waarom ik voor de afdeling Sales heb gekozen? Ik heb altijd plezier gehad in commerciële functies met klantcontact en het oplossen van complexe vraagstukken. Bij Adapteo voel ik me helemaal op mijn plek. Ik heb fijne collega’s en werk in een hecht team waarin we elkaar steunen, van elkaar leren en, heel belangrijk, samen veel plezier hebben. Arbeidsvreugde is voor mij essentieel, en gelukkig ga ik elke ochtend met plezier naar mijn werk.

Ik kijk uit naar nog vele mooie jaren bij Adapteo en hoop dat we samen kunnen blijven bouwen aan prachtige, flexibele en duurzame oplossingen! Lijkt dit jou ook wel wat? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!