Medewerkers vertellen

Richard Visschers

  • 1 minuten leestijd
Richard Visschers - Adapteo Benelux

Adapteo

Met veel plezier werkt Richard al enkele jaren bij Adapteo. We voelen hem aan de tand over zijn functie en hoe hij het werken bij ons ervaart. 

Afwisselend werk geeft energie

Vast contract

Hallo, ik ben Richard en ik werk nu twee jaar bij Adapteo, als teamleider van de productie in Oude-Tonge. Ik begon als ingehuurde servicemonteur en na een aantal maanden werd mij gevraagd of ik als teamleider aan de slag wilde. Dit leek mij wel wat, dus zo kwam ik in dienst bij Adapteo.

Geen project is hetzelfde: spoed of nog meer spoed, veel of weinig verbouwen, waterwerk, elektra, evenementen, zo veel dat het mij alleen maar nog meer energie geeft

Geen project is hetzelfde

Een mooi deel van mijn werk vind ik de afwisseling. Geen project is hetzelfde: spoed of nog meer spoed, veel of weinig verbouwen, waterwerk, elektra, evenementen, zo veel dat het mij alleen maar nog meer energie geeft. Ik hou dan ook echt van uitdagingen. Maar nog belangrijker vind ik de directe collega’s die met mij aan de projecten werken, zij maken het voor mij echt de moeite waard!

Bij Adapteo heb je de vrijheid om je eigen baan in te vullen naar de uitdagingen die Adapteo je biedt.

Kom ook werken bij Adapteo

Hou jij ook van een uitdaging en spreekt het verhaal van Richard je aan? Klik dan hier om ons vacatureoverzicht te bekijken. Staat er niks bij? Stuur dan een open solliciatie, we horen graag van je!

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Richard is begonnen bij Hamburg Verhuur. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.