Nieuws

Adapteo ontvangt opnieuw VCA-certificaat: Veiligheid en kwaliteit staan voorop

  • 1 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Adapteo ontvangt opnieuw VCA-certificaat: Veiligheid en kwaliteit staan voorop</span>

Adapteo

Adapteo ontvangt opnieuw VCA-certificaat: Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Of het nu gaat om scholen, kinderdagverblijven, opvangcentra of andere maatschappelijke voorzieningen, veiligheid en kwaliteit staan voorop. Daarom zijn we trots om te delen dat we onlangs opnieuw het VCA-certificaat hebben ontvangen, een erkenning van onze continue inzet voor veiligheid op de werkvloer.

Wat is VCA en waarom is het belangrijk?

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een internationaal erkend certificaat dat aantoont dat bedrijven voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het behalen van het VCA-certificaat betekent dat we bij Adapteo volgens de hoogste normen werken als het gaat om het waarborgen van een veilige werkomgeving, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.
In de sociale sector waarin we actief zijn, is dit van groot belang. De mensen voor wie we bouwen – kinderen, gezinnen en kwetsbare groepen – verdienen veilige en gezonde omgevingen. Het hernieuwen van ons VCA-certificaat bevestigt dat we ook achter de schermen doen wat nodig is om deze verantwoordelijkheid te dragen.

Jordy van den Berg, Director Operations & Procurement, over de certificering:


"Bij Adapteo staat veiligheid altijd centraal, niet alleen in onze ontwerpen maar in alles wat we doen. Het hernieuwen van het VCA-certificaat laat zien dat we voortdurend streven naar verbetering en dat we de veiligheid van onze medewerkers en klanten serieus nemen. Onze modulaire oplossingen moeten niet alleen flexibel zijn, maar ook volledig betrouwbaar."

Blik op de toekomst

Met dit certificaat op zak blijven we bouwen aan onze missie: het creëren van toekomstbestendige ruimtes die aansluiten op de behoeften van de samenleving. Dit doen we door slim, efficiënt en met oog voor mens en milieu te werken, zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit.

 

Heb je een vraag of wil je een aanvraag doen? Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in.