Nieuws

Flexwoningen Adapteo in SBS6 programma Doe Maar Duurzaam

  • 1 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flexwoningen Adapteo in SBS6 programma Doe Maar Duurzaam</span>

Adapteo

In het tv-programma Doe Maar Duurzaam op SBS6 is er aandacht voor innovatie oplossingen voor diverse duurzaamheidsvraagstukken. In de aflevering over bouw en wonen bezoeken ze Adapteo om te zien hoe onze innovatieve oplossingne bijdragen aan een groenere samenleving.

We leven in een tijd waar de maatschappij steeds beweeglijker is en behoefte heeft aan snellere oplossingen. Maar op welke manieren kan dit worden gedaan en hoe kan dit duurzaam? In de aflevering uitgezonden op 6 en 7 april bracht het programma een bezoek aan onze flexwoningen om hier mee over te leren. 

In de aflevering vertellen onze CEO Philippe Pfeiffer en onze Sustainability Officer Johan Jansen over de innovatieve prefab flexwoningen die we hebben ontwikkeld voor het Rijksvastgoedbedrijf, evenals over onze duurzame productiemethoden.

Zo vertellenn we in de aflevering meer over hoe Adapteo met onze modulaire bouwmethodes flexibele en milieuvriendelijke woonoplossingen biedt. Daarnaast laten we zien hoe we dan precies te werk gaan van fabriek tot oplevering en welke uitdagingen dit met zich meebrengt. De focus op duurzaamheid staat centraal in ons proces, van het gebruik van duurzame materialen tot energie-efficiënte productietechnieken.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Bekijk het fragment hieronder waarin we onze visie op toekomstbestendig bouwen delen.