Vind de perfecte compacte ruimte die meteen beschikbaar is

Enkele units

We bieden niet alleen grote gebouwen aan, maar ook enkele units, los of geschakeld. Deze units zijn bijvoorbeeld in te zetten als schaftkeet, kantoorunit of sanitaire unit. Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Wij bieden gebruikte en nieuwe mogelijkheden aan voor zowel huur als koop. Voor deze kleinere oplossingen bieden wij onze budget en basis units aan.
enkele units

Op zoek naar een kleinere ruimte, die direct geleverd kan worden?

Onze units zijn flexibel inzetbaar en eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke wensen. Of je nu een tijdelijke werkruimte nodig hebt tijdens een project, extra kantoorruimte zoekt voor je groeiende bedrijf, of sanitaire voorzieningen wilt toevoegen op een bouwplaats, wij hebben de oplossing. Bovendien zorgen we voor een snelle en efficiënte levering, zodat je zonder vertraging aan de slag kunt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de perfecte unit voor jouw behoeften te vinden.

Daarom Adapteo

Flexibiliteit

Flexibel

Onze oplossingen passen zich naadloos aan jouw veranderende behoeften aan, met gebouwen die van grootte en vorm kunnen veranderen om aan elke vereiste te voldoen.
Service en onderhoud

Planning op maat

Voor noodgevallen op korte termijn bieden we flexibele planningsopties. Binnen enkele dagen kunnen we gebouwen opzetten om aan dringende behoeften te voldoen.
Premium kwaliteit

De beste kwaliteit

Je kunt kiezen uit verschillende kwaliteitskenmerken, variërend van kosteneffectieve opties tot eersteklas oplossingen, die zowel aan korte- als langetermijnbehoeften voldoen

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

We realiseren flexibele, goed toegankelijke gebouwen van hoge kwaliteit, afgestemd op jouw behoeften. Hierbij staat welzijn en een optimale werkomgeving te allen tijde centraal. Ben je geïnteresseerd? Onze verkoopafdeling vertelt je graag meer.