Werken bij Adapteo

Wij dragen bij aan een betere toekomst

Onze flexibele ruimteoplossingen beantwoorden aan de behoeften van mensen van alle leeftijden. Van kleine kinderen tot aan werkenden en van scholieren tot gepensioneerden en ouderen die zorg nodig hebben. We dragen bij aan een goed functionerende samenleving en zijn bewust van alles dat we doen, van klimaatbewuste oplossingen tot onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo creëren we een duurzame, grondstofefficiënte en veilige toekomst.

Samen vooruitgaan

We zijn gepassioneerd over ons werk en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Door elkaar te helpen en ideeën en expertise met onze collega’s te delen, scheppen we een organisatiecultuur waarin samenwerking centraal staat. Het is een inclusieve omgeving waarin iedereen gehoord wordt en invloed kan hebben op de bedrijfsvoering.

 

 

We zijn een stabiele organisatie gericht op groei

Onze visie is om een stevige positie in te nemen in een groeiende markt van flexibele huisvesting. Zo voegen we waarde toe aan onze samenleving. We zijn een gevestigd bedrijf met een ondernemersgeest die ons in staat stelt om innovatief te zijn, uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen in te slaan – altijd met het belang van onze klanten in ons achterhoofd.

We hechten waarde aan flexibiliteit

Flexibiliteit is voor ons van groot belang en dat gaat verder dan onze flexibele units. We werken flexibel, zijn vooruitstrevend en staan open voor nieuwe inzichten. We passen ons continu aan aan de veranderende behoeften van onze klanten en de wereld om ons heen.

 

 

 

 

 

Bij Adapteo:

  • 01 zijn we proactief

  • We blijven vooroplopen door constant vooruit te kijken en open te staan voor nieuwe kennis en ervaringen. We zijn actief, oplossingsgericht en willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, motiveert ons.

 
  • 02 werken we samen

  • We hebben een gezamenlijke visie op de missie van Adapteo en werken als één team. We hebben een open houding, ondersteunen elkaar en delen kennis met elkaar.

 
  • 03 zijn we betrokken

  • We hebben een positieve houding en zijn gedreven en zelfverzekerd binnen onze eigen rol. We zijn open en oprecht. Samen delen we de verantwoordelijkheid om onze doelen te bereiken en successen te behalen.

 

Onze vacatures

geen vacatures