Vacatures

We are Adapters

We omarmen verandering. We brengen flexibiliteit in een voortdurend veranderende wereld. We zijn bescheiden, innovatieve probleemoplossers. We durven buiten [en binnen] de gebaande paden te denken. We laten samenlevingen bloeien met toekomstige generaties in gedachten. We doen het samen – altijd met duurzaamheid in ons hart.

We zijn [not so square] denkers. Om het [super] kort te maken, wij zijn Adapters.

Groepsfoto medewerkers Adapteo Benelux

Onze manier

Samen beter

Samen maken we zowel elkaar als ons bedrijf beter. Door vriendelijk en behulpzaam te zijn, hebben we een op vertrouwen gebaseerde samenwerkingssfeer gecreëerd. Wat ons onderscheidt van anderen is onze toewijding voor wat we doen en hoe we dat doen. We hebben een inclusieve cultuur gecreëerd waarin we elkaar steunen en onze kennis delen. We kunnen elkaar altijd bereiken als we een helpende hand nodig hebben. Samen – dat is hoe we waarde en succes brengen.
Medewerkers van Adapteo bouwplaats

Onze mentaliteit

De kracht om aan te passen

Aanpassingsvermogen is niet alleen de kern van ons bedrijf, het is ook onze belangrijkste filosofie. Deel uitmaken van onze reis betekent flexibiliteit omarmen, oplossingen vinden, proactief zijn en altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. We werken in een snelle omgeving en we laten dingen sneller gebeuren dan de meeste anderen. Omdat duurzaamheid essentieel is voor ons, zowel in wat we leveren als in de cultuur van de werkplek, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk en privé terwijl we op topsnelheid doorontwikkelen.
Medewerkers Adapteo kantoor

Onze ambitie

Honger naar groei

Wij zijn koplopers in onze branche en streven naar innovatie met duurzaamheid in ons achterhoofd. Met een open geest creëren we nieuwe en onverwachte oplossingen voor een aanpasbare toekomst. We staan nooit stil – we ontwikkelen altijd onze vaardigheden door middel van een verscheidenheid aan uitdagingen en interessante projecten. Op onze toekomstige groeireis zullen er veel mooie kansen liggen om aan te pakken- en we zijn van plan om plezier te hebben terwijl we dat doen.
Een ontwerp van een fantasievolle school

Ons doel

De samenleving laten bloeien

We werken samen naar een hoger doel – het bouwen van aanpasbare samenlevingen in een voortdurend veranderende wereld. Met ons circulaire bedrijfsmodel dragen we er aan bij dat mensen opbloeien, leren en herstellen. Terwijl we het dagelijks leven voor jong en oud verbeteren, doen we dat altijd met veel respect voor het milieu. Door ons snel aan te passen, onze gebouwen op- en af te schalen, te hergebruiken en opnieuw in te zetten, maken we een verschil in het leven van mensen en de maatschappij als geheel.
EKL_3150 (3)

Kom bij ons [not so square] team.

Bij Adapteo werken ongeveer 500 mensen die graag met elkaar samenwerken. Door onze verschillende vaardigheden, achtergronden, koffievoorkeuren en persoonlijkheden te gebruiken, creëren we grote waarde voor toekomstige generaties. Sommigen van ons zijn early adapters, anderen zijn hier al een tijdje. Maar genoeg over ons gezegd – we zijn vooral benieuwd naar jou!