Medewerkers vertellen

Bennie Kist

  • 1 minuten leestijd
Bennie Kist - Adapteo Benelux

Adapteo

Volgend jaar gaat hij met pensioen. Bennie heeft 50 dienstjaren achter de rug. We vragen hem hoe het allemaal begon.

Als langste werknemer in dienst

Hoe het begon…

Mijn naam is Bennie en ik ben in augustus 1973 begonnen bij Wagenbouw Coevorden. Inmiddels ben ik al bijna 50 jaar in dienst en ik ben trots op wat ik in al die jaren heb bereikt.

Afwisseling, uitdaging en groei

Ik begon als timmerman en klom al snel op tot meewerkend voorman. Op mijn 25e werd ik voorman en heb ik deze functie tot mijn 45e vervuld. Toen werd mij gevraagd om ook wat commercieel werk te doen, zoals het voorzien van MC units op school- en bouwlocaties. Het was een nieuwe uitdaging voor mij en ik ben er vol enthousiasme ingedoken. Hiernaast organiseerde ik ook, in samenwerking met mijn fijne collega’s van alle vestigingen, het transportwerk voor diverse locaties. Helaas heb ik het commerciële werk nu niet meer, omdat het transport veel tijd in beslag neemt en ik nu één dag minder werk in de week.

Ik vind het werk ontzettend afwisselend en het biedt me altijd weer nieuwe uitdagingen om aan te gaan

Groei bedrijf

Ik vind het werk ontzettend afwisselend en het biedt me altijd weer nieuwe uitdagingen om aan te gaan. Natuurlijk is de organisatie de laatste jaren heel snel gegroeid, wat soms wel wennen is. Maar ik probeer het altijd van de positieve kant te bekijken en zo veel mogelijk bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.”

Pensioen

In 2024 ga ik met pensioen en ik hoop dat ik nog vele jaren kan genieten van mijn vrije tijd samen met mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden. Maar tot die tijd ben ik nog altijd met veel plezier aan het werk en doe ik mijn best om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Adapteo.

Kom ook werken bij Adapteo

Nieuwsgierig wat Adapteo jou te bieden heeft? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. 


 

Bennie is begonnen bij Wagenbouw Coevorden en hierna bij Directbouw Productie. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.