Medewerkers vertellen

Dorina van Putten

  • 2 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Dorina van Putten</span>

Adapteo

Bij Adapteo hebben we een team vol enthousiaste en toegewijde medewerkers. Een van hen is Dorina van Putten, onze Fleet Coördinator. We nemen je mee in haar verhaal en laten je zien waarom Adapteo voor haar een fijne plek is om te werken.

Geen dag is hetzelfde

Mijn naam is Dorina van Putten en ik werk als Fleet Coördinator bij Adapteo. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Fleetmanager, het boeken van de juiste units op de juiste projecten, het bijhouden van de vloot, maar ook de inkoop van nieuwe units. Daarnaast houd ik me nog bezig met de planning, zowel van de projecten als van het personeel. Het is een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is, en dat maakt het ontzettend leuk!

Waarom Adapteo?

Voordat ik bij Adapteo begon, voelde ik me niet meer op mijn plek in mijn vorige baan. Ik werkte er al vijftien jaar en had veel verantwoordelijkheden, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Adapteo vond ik de kans om mijn carrière een nieuwe richting te geven. Ik werk er nu net twee jaar en de tijd is voorbijgevlogen.

Loopbaan

Sinds kort ben ik al van functie gewisseld. Ik begon als Werkvoorbereider/Projectplanner en ben nu sinds vier maanden actief als Fleet Coördinator. Daarnaast vervul ik nog steeds enkele taken van de projectplanning. Deze overgang verliep soepel en ik heb veel steun gekregen van mijn collega's, wat het proces erg prettig maakte.

Afwisseling

Het mooiste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Elke dag is anders en dat maakt het ontzettend leuk. Ik heb veel contact met klanten en werk samen met fijne collega’s. De sfeer is goed en dat draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Adapteo is een fijne werkgever vanwege de goede arbeidsvoorwaarden en de aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Sinds dit jaar vallen alle medewerkers namelijk onder de Cao Timmerindustrie en deze is goed geregeld. Bovendien krijg je hier de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Oude-Tonge

De sfeer op onze locatie in Oude-Tonge is er fijn. Iedereen is collegiaal en behulpzaam naar elkaar toe, wat het werken hier extra prettig maakt. We hebben in Oude-Tonge ook nog enkele openstaande vacatures, dus neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina. Wie weet word jij wel mijn nieuwe collega! 

 

Kom ook werken bij Adapteo

Enthousiast geworden van het verhaal van Dorina? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze openstaande vacatures!