Medewerkers vertellen

Elmer Köhler

  • 1 minuten leestijd
Elmer Kohler - Adapteo Benelux

Adapteo

Werken bij een modulaire bouwer blijft in je bloed zitten. Zo ook bij Elmer, die sinds 2022 bij ons werkt. Wat vindt hij van Adapteo als werkgever?

Terug in de modulaire bouwsystemen

Doorgroeimogelijkheden

Hallo, ik ben Elmer Köhler en ik werk momenteel als Timmerman/Unitbouwer bij Adapteo. Na een periode bij een andere werkgever vond ik het tijd worden om weer terug te keren in de modulaire bouwsystemen. Bij Adapteo heb ik deze kans gelijk aangepakt.

Het werken bij Adapteo vind ik erg leuk, omdat er toch regelmatig afwisseling in het werk zit met daarbij een team van fijne collega’s.

Ik werk er nu iets langer dan een jaar. In deze korte tijd ben ik nog niet gewisseld van functie, maar ik sta hier wel voor open, gezien mijn ervaring. Ik werk nu voornamelijk in de fabriek, maar zou het voor de toekomst bijvoorbeeld ook leuk vinden om ook af en toe eens ouderwets naar buiten te kunnen. Dat gedeelte service zou ik graag op me nemen! Ik weet wel dat er binnen Adapteo zeker doorgroeimogelijkheden zijn.

Afwisselend werk

Het werken bij Adapteo vind ik erg leuk, omdat er toch regelmatig afwisseling in het werk zit met daarbij een team van fijne collega’s. Bijna alles is dan ook goed geregeld bij Adapteo.

Typerend voor Adapteo is dat we met zijn allen positief naar de toekomst kijken, dat biedt uiteraard mogelijkheden en verbeteringen op de werkvloer of een functie verandering.

Inmiddels is Elmer gewisseld van functie. Hij vervult sinds mei 2023 de rol van Service Coördinator.

Kom ook werken bij Adapteo

Word jij enthousiast van Elmer zijn verhaal en wil je ook bij ons aan de slag? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. 



 

Elmer is begonnen bij Directbouw Productie. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.