Medewerkers vertellen

Jourian Beerdsen

  • 2 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Jourian Beerdsen</span>

Adapteo

Bij Adapteo staat groei centraal. Jourian Beerdsen is hiervan het perfecte voorbeeld. In de afgelopen tien jaar groeide hij van timmerman naar technisch adviseur. Lees hier zijn inspirerende verhaal.

Van Timmerman tot Technisch Adviseur

Mijn naam is Jourian Beerdsen en ik ben inmiddels 10 jaar in dienst bij Adapteo, waar ik momenteel werk als technisch adviseur in het aanbestedingsteam. Mijn carrière begon echter niet achter een bureau, maar op de werkvloer als timmerman. Destijds heette het bedrijf nog Directbouw en werkte ik als ZZP’er. Toen ik de kans kreeg om assistent productieleider te worden, greep ik deze met beide handen aan. Het bood mij de uitdaging en voldoening die ik zocht, en het bracht me ertoe om in loondienst te gaan. Ik heb nooit spijt gekregen dat ik deze kans destijds heb aangepakt.

Diversiteit in functies

In mijn tijd bij Adapteo heb ik meerdere functies vervuld. Na mijn start als timmerman en vervolgens assistent productieleider, heb ik verschillende rollen als projectleider en teamleider werkvoorbereiding bekleed. Deze functies boden mij de kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Sinds twee maanden werk ik nu als technisch adviseur, een rol die mijn carrière binnen Adapteo weer een nieuwe impuls geeft.

De kracht van samenwerking en ontwikkeling

Wat mijn werk bij Adapteo zo leuk maakt, is de diversiteit en de uitdagingen die het met zich meebrengt. Bij Adapteo werken we echt samen als een team, wat zorgt voor een stimulerende werkomgeving waarin je je zowel persoonlijk als professioneel kunt ontwikkelen. Deze teamgeest en de mogelijkheid om continu te leren en te groeien, maken Adapteo voor mij een ideale werkgever.


Groei en gedrevenheid

Bij Adapteo krijg je al het vertrouwen en alle kansen om verder te groeien. De organisatie heeft een cultuur waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wat Adapteo echt kenmerkt, is de gedrevenheid en de focus op het behalen van uitstekende resultaten voor de klant. Dit geeft een extra dimensie aan het werk en zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft om het beste uit jezelf te halen.

Kansen binnen Adapteo

Gedurende mijn tijd bij Adapteo heb ik tal van kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien. Er wordt binnen het bedrijf echt gekeken naar je kwaliteiten en hoe je als persoon het beste kunt functioneren met het meeste werkplezier. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om verschillende functies te vervullen en mijn potentieel volledig te benutten. Adapteo is een werkgever die je niet alleen ziet als werknemer, maar als een individu met unieke talenten en groeimogelijkheden.

Kom ook werken bij Adapteo

Enthousiast geworden van het verhaal van Jourian? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!