Medewerkers vertellen

Mandy de Boer

  • 1 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Mandy de Boer</span>

Adapteo

Bij Adapteo werken we met een team van gedreven en enthousiaste professionals. Een van hen is Mandy de Boer, een van onze werkvoorbereiders. In dit verhaal laten we je kennismaken met Mandy en ontdek je waarom Adapteo voor haar een fijne werkplek is.

Een echte regeltante

Hoi! Mijn naam is Mandy de Boer en ik werk nu ongeveer 2,5 jaar bij Adapteo (destijds heette het nog Directbouw). Ik ben werkzaam op de vestiging in Klundert, waar ik me met name bezig houd met de werkvoorbereiding van onze modulaire units voor zowel de productie als plaatsing. Daarnaast beheer ik ook de integrale planning voor de productie van de units voor de vestigingen Klundert en Coevorden.

Totaal wat anders

Bij mijn sollicitatie was al bekend dat ik geen bouwkunde had gestudeerd. Ik heb een opleiding interieuradvies en een associate degree in Small Business & Retail Management gedaan. Iets totaal anders dan ik dacht nodig te hebben, maar ik mocht de uitdaging aangaan en dat heeft goed uitgepakt! Je moet veel en snel kunnen schakelen als werkvoorbereider. Van origine ben ik een echte regeltante en hier krijg ik dan ook energie van. Als ik een bouwkundige vraag heb, kan ik bij al mijn collega’s aankloppen. Iedereen in deze platte organisatiestructuur wil je graag helpen. Geen vraag is te gek.

Dynamiek en energie op de werkvloer

Bij Adapteo werken we in een dynamische sfeer. Geen dag is hetzelfde. Het bruist van de dynamiek en dat geeft mij energie. Ik moet vaak snel schakelen tussen de projecten en alle projectfasen omdat er altijd meerdere projecten tegelijkertijd lopen. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s. Iedereen staat altijd klaar voor een praatje.

Samen sterker

Na de overname van Dutch Cabin Group/Directbouw in oktober 2023 was het even zoeken. Het nam veel veranderingen met zich mee. Desondanks hebben we een fijn team met goede samenwerkingen en zetten we er gezamenlijk onze schouders onder! Dit vind ik wel typerend voor Adapteo en het team.

Bereid om mee te denken

Ten slotte weet ik dat er genoeg mogelijkheden en kansen zijn binnen Adapteo. Ondanks dat ik geen bouwkunde heb gestudeerd, heeft Adapteo mij toch de kans gegeven om als werkvoorbereider te starten. Mocht ik in deze functie geen uitdagingen meer vinden, dan weet ik dat Adapteo altijd bereid is om mee te denken en kansen te creëren. Maar voorlopig zit ik goed op mijn plek met genoeg uitdagingen! 

 

Kom ook werken bij Adapteo

Enthousiast geworden van het verhaal van Mandy? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze openstaande vacatures!