Medewerkers vertellen

Mirjam van der Gaag

  • 2 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Mirjam van der Gaag</span>

Adapteo

Mirjam haar eerste fulltime baan, en dat bij Adapteo! Waarom koos ze voor Adapteo en hoe vindt ze het? Lees snel het interview.

Adapteo als eerste fulltime werkgever

Hallo allemaal! Ik ben Mirjam van der Gaag en ik ben onderdeel van het Adapteo Benelux-team als Marketing en Communicatiemedewerker. In oktober 2022 ben ik begonnen, dus ik werk er nu bijna anderhalf jaar.

Van parttime naar fulltime

Mijn reis bij Adapteo begon na een periode van parttime werk bij een onderzoekgroep aan een Universiteit in Rotterdam en parttime werk in de horeca. Deze combinatie van werken zette ik van februari 2022 tot eind juni 2022 voort op het mooie Bonaire. Na 4 maanden kwam ik weer terug naar Nederland en ben ik op zoek gegaan naar een leuke eerste fulltime baan. En daar was Adapteo!

Ik zag toevallig een advertentie (destijds nog van Dutch Cabin Group) voorbij komen. De functieomschrijving sprak mij aan en, bonus, het was ook nog eens op minder dan 3 km van mijn huis vandaan! Ik had niet verwacht dat ik meteen een klik zou hebben bij mijn eerste sollicitatie, maar dit was wel het geval.

Afwisseling

Wat maakt mijn werk bij Adapteo zo leuk? Nou, het is simpelweg nooit saai! Van interne communicatie tot vormgeving, van social media tot het beheren van de website, van het organiseren van beursstands tot het plannen van advertenties. Ik ben bij veel verschillende (uitdagende) activiteiten betrokken waarin ik ook nog eens mijn creativiteit kwijt kan.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Bij Adapteo wordt persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd. Ik krijg de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en mijn creativiteit te laten bloeien. Dat is iets waar ik erg blij mee ben. Het afgelopen jaar mocht ik bijvoorbeeld bijdragen aan de naamsverandering van Dutch Cabin Group (en al haar entiteiten) naar Adapteo, en heb ik samen met Karin van Dis een tof magazine gemaakt, zowel voor intern gebruik als voor externe communicatie.

Benieuwd naar het resultaat? Lees het magazine hier.

Duurzaamheid

Een van de dingen die Adapteo zo bijzonder maakt, is onze sterke focus op duurzaamheid. Met de toewijding van onze Sustainability Officer, Lina K. Wiles, besteden we veel aandacht aan dit belangrijke onderwerp. We geloven in de kracht van modulaire bouw als een duurzamere oplossing dan traditionele methoden. Lina onderzoekt hoe we onze kennis en informatie hierover kunnen delen om een betere wereld te creëren.

De komende jaren staan dan ook in het teken van verdere verduurzaming van de organisatie en in transparante en open communicatie hierover. Kortom, ik ben blij dat ik deel uitmaak van het Adapteo-team en kijk ernaar uit om nog meer mooie projecten te realiseren in de toekomst!

Kom ook werken bij Adapteo

Enthousiast geworden van het verhaal van Mirjam? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!