Medewerkers vertellen

Tessa Hereijgers

  • 1 minuten leestijd
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Tessa Hereijgers</span>

Adapteo

 

Hoe Adapter Tessa haar droombaan vond

Tessa Hereijgers werkt sinds oktober 2021 bij Adapteo en is gestart op de binnendienst. Hoe is het nu met haar?

“De sfeer op de werkvloer is enorm aangenaam. Alle deuren staan open (en dat zeggen we niet alleen, dat is ook letterlijk zo).”

 

Verkoper binnendienst

Hoi, ik ben Tessa en ik werk sinds oktober 2021 als verkoper binnendienst bij Adapteo. De sfeer op de werkvloer is enorm aangenaam.

In mijn vorige baan als recruiter heb ik bij veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen en mij is het daardoor opgevallen dat de sfeer bij Adapteo uitzonderlijk is.

Alle deuren staan open (en dat zeggen we niet alleen, dat is ook letterlijk zo). Geen vraag is te gek en om hulp hoef je niet eens te vragen, iedereen biedt het doorlopend aan. Dit was ook een belangrijke drijfveer voor mij om bij Adapteo te solliciteren.

Leukste aan mijn functie

Het leukste aan mijn functie vind ik het meedenken met de klant, het gesprek aangaan met de klant, vervolgens goed door vragen, luisteren en creatief zijn. Het geeft mij super veel energie om uiteindelijk een passende oplossing te kunnen bieden en om de deal te sluiten. Daarnaast geven ook de veelzijdigheid in de functie, het schakelen met collega’s, het samen tot een plan komen en de diverse klanten binnen allerlei branches die ik spreek mij veel energie.

Accountmanager buitendienst

Inmiddels heeft Tessa een nieuwe functie binnen Adapteo, zij is doorgegroeid naar de functie van accountmanager buitendienst.

Word jij enthousiast van Tessa’s verhaal en wil je ook bij ons aan de slag? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!

Tessa is begonnen bij Primakabin. Directbouw, Wagenbouw, Van Hamburg Verhuur, De CabinConcurrent, Primakabin en Dutch Cabin Group zijn in oktober 2023 gefuseerd tot Adapteo Benelux.

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We denken graag me je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.