Basis unit

Basis units

Onze basis units zijn van zeer goede kwaliteit, voldoen aan hoge isolatiespecificaties en hebben een lange levensduur. Een van de voordelen van het bouwen met units is dat ze gemakkelijk schakel- en stapelbaar zijn. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel ruimte u precies nodig heeft en hoe u de ruimte ingedeeld wilt hebben. Ook is er gedacht aan datagoten zodat u netjes en veilig kunt werken. Wij kunnen de basis unit ook voorzien van sanitair, denk hierbij aan toiletten, urinoirs, douches en een keukenblok. Wij hebben gebruikte units en nieuwe units.

De ramen maken gebruik van een ‘kantelkiepsysteem’ en zijn daarnaast standaard voorzien van rolluiken. Op de vloer ligt standaard linoleum, maar wilt u liever tapijttegels dan kunnen wij dat uiteraard ook regelen. De buitenzijde van de units is in alle kleuren leverbaar, dus een kantoor in de kleuren van uw huisstijl is geen probleem!

Adapteo is de expert op het gebied van tijdelijke of permanente huisvesting. Wij verhuren en verkopen enkele units tot volledige modulaire gebouwen. Onze voorraad bestaat uit tweedehands/ gebruikte units, nieuwe units die schakel- en stapelbaar zijn en kant-en-klare gebouwen direct inzetbaar voor bedrijfshuisvesting. Van gebruikte Portakabin (Portacabin) units tot kantoorgebouwen. Door onze circulaire en modulaire bouwtechnologie kunnen we onze modulaire gebouwen binnen een paar weken transformeren, hergebruiken, uitbreiden, verkleinen en verplaatsen.

Onze specialisten begrijpen uw wensen en behoeften, samen kijken ze met u naar de beste oplossing. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Specificaties

Oppervlakte: 9 m² – 36 m²

Lengte: 3 m – 12 m

Breedte: 3 m

Hoogte: 2,80 m

Hoogte binnenplafond: 2,50 m

Gebruikte units voor elke branche op maat

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen of gebruikte units?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften. Van gebruikte Portakabin tot volledig unitgebouw.