Perfect voor kantoorunits of opslag

Budget oplossing voor kantoor of opslag

Bent u opzoek naar een compact kantoor, klaslokaal of opslagruimte, welke direct geleverd kan worden, dan zijn deze Budget units de perfecte oplossing. Deze unit is gemakkelijk te schakelen, zodat u de oppervlakte zo groot kunt maken als u wenst. De units zijn aan de binnenzijde voorzien van een cement gebonden houten vloer van 22 mm dik welke is afgewerkt met vinyl. Verder zit er een glad plafond in en hangt er een convector kachel, zodat u er ook in de winter warmpjes bij zit.

Adapteo staat bekend als dé specialist op het gebied van zowel tijdelijke als permanente huisvesting en biedt een uitgebreid scala aan oplossingen op maat. Of het nu gaat om het huren of kopen van individuele units tot het leveren van complete modulaire gebouwen. Ons aanbod omvat zorgvuldig onderhouden gebruikte units, nieuwe stapelbare eenheden en direct inzetbare, kant-en-klare gebouwen geschikt voor bedrijfshuisvesting. Dankzij onze geavanceerde circulaire en modulaire bouwtechnologie kunnen we modulaire gebouwen binnen enkele weken transformeren, hergebruiken, uitbreiden, verkleinen en verplaatsen, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden.

Ons toegewijde team van specialisten begrijpt dat elke behoefte uniek is. Samen met u streven we ernaar de meest optimale oplossing te vinden. Voor een vrijblijvend advies en om uw specifieke wensen te bespreken, nodigen we u uit om direct contact met ons op te nemen. Bij Adapteo streven we ernaar om op maat gemaakte en doelgerichte huisvestingsoplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw individuele eisen.

Specificaties

Oppervlakte: 7 m² – 30 m²

Lengte: 3 m – 9.12 m

Breedte: 2,44 m – 4,88 m

Hoogte: 2,59 m

Hoogte binnenplafond: 2,34 m

Gebruikte units ingericht

Meer weten over onze aanpasbare units en gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.