Ons eigen fabricaat compleet naar uw wens aan te passen

Directsysteem

Directsysteem

De Directsysteem units fabriceren wij zelf in onze eigen fabrieken. Hierdoor is deze optie compleet naar eigen wens aan te passen. De units hebben een uitstekende betonvloer en een lange levensduur. Daarom is deze optie goed geschikt voor tijdelijke units en of langdurige huisvesting. De units beschikken over hoge isolatiewaardes en zijn zowel voor verhuur als verkoop beschikbaar. Onze permanente of tijdelijke units zijn inzetbaar voor elke branche.

Directsysteem units zijn beschikbaar voor diverse sectoren zoals zorg, kantoor, overheid, onderwijs(kinderdagverblijven) en meer. Of u nu op zoek bent naar flexibele zorgfaciliteiten, efficiënte kantoorruimte, overheidsgebouwen die aanpasbaar zijn aan veranderende behoeften, of innovatieve schoolomgevingen, onze modulaire oplossingen bieden de ideale huisvesting.

Onze specialisten begrijpen uw wensen en behoeften, samen kijken ze met u naar de beste oplossing. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Specificaties

Oppervlakte: 18 m² – 30 m²

Lengte: 6 m – 10 m

Breedte: 3 m

Hoogte: 2,80 m

Hoogte binnenplafond: 2,50 m

Permanente of tijdelijke units

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.