Gebouwenen en units huren bij Adapteo

Voordelen van het huren en kopen van flexibele bouw

Het huren of kopen van kort of langdurige huisvesting is eenvoudiger dan velen denken. Eén telefoontje is alles dat nodig is om het project te starten. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en klaar om al jouw vragen, groot of klein, te beantwoorden. Dankzij onze ruime ervaring en vele lopende projecten, valt er makkelijk een referentie te bekijken voor extra inspiratie. Gebouwen of units huren? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor overleg of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

U huurt alleen de ruimte die u nodig heeft zonder enige risico's

Ruimte huren maakt uw bedrijfsbalans eenvoudiger

De ruimte kan zich aanpassen aan uw wensen en behoeften

Een creatieve ruimte voor verbeelding en creatie

Waarom huisvesting huren?

Het huren van flexibele aanpasbare units van Adapteo is een geweldige oplossing als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft. Het geeft u veel sneller toegang tot een pand dan wanneer u een nieuw gebouw zou bouwen. Aangezien u niet hoeft te investeren in de bouw van een gebouw, kunt u dit kapitaal elders inzetten. Daarnaast is er de mogelijkheid om u zich vrij te stellen van de verplichtingen van het onderhoud van het gebouw.

Proces

Planning

Uw wensen We bespreken samen uw behoeften, wensen en vereisten om een zo specifiek mogelijke offerte te maken. De informatie die we nodig hebben, zijn onder andere de locatie waar het gebouw moet komen, de huurperiode, geschat aantal personen die werkzaam/verblijven in de accommodatie, aantal etages, globale indeling en meer. Bestelling, Bouwvergunning en Huurovereenkomst Zodra we de tekeningen en andere specificaties hebben afgerond, kunt u uw bestelling plaatsen. De aanvraag voor de bouwvergunning dient door u (de klant) te worden ingediend, maar Adapteo kan helpen met de bouwvergunningtekeningen en andere technische documentatie die nodig is voor de aanvraag. Wij zullen een overeenkomst opstellen die door beide partijen ondertekend moet worden. Na een eerste ontmoeting zullen we een planning maken en beginnen met het uitwerken van de gedetailleerde plannen voor het ontwerp en de inrichting.

Plaatsing

De klant is verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en schatten van de afmetingen voor het modulaire gebouw (verstevigd, gelijkmatige grond), inclusief transportroutes, en zorgt voor de nutsaansluitingen volgens de door Adapteo verstrekte basisopstelling. Adapteo neemt de fundering voor zijn rekening, die wordt gerealiseerd met drukplaten en de lichtgewicht houten of stalen fundering van ons bouwsysteem.

Montage van gebouwen

Wij zijn belast met het vervoer van onze units per vrachtwagen, naar de plaats waar ze geïnstalleerd zullen worden. Vervolgens worden ze met behulp van een mobiele kraan op hun plaats gezet. De montage en afwerking van het gebouw wordt verzorgd door ervaren partners van Adapteo. Afhankelijk van de omvang van het te bouwen gebouw, kan deze fase ergens tussen een dag en enkele weken in beslag nemen.

Voltooiing

Zodra het modulaire gebouw geplaatst is, volgen er verschillende taken om de afwerking af te ronden. De verbindingen tussen de units worden zowel aan de buiten- als binnenkant weggewerkt. Afhankelijk van het project, worden de dakgoten en regenpijpen geïnstalleerd, net als de bekleding voor de fundering en ander extern werk. Adapteo verzorgt alle personalisaties, eventuele extra's en al het noodzakelijke schilderwerk. Ook kunnen we meedenken over landschapsinrichting of de aanleg van een speeltuin via onze partners. We ronden af met zelfinspecties en gezamenlijke opleverinspectie om te garanderen dat alles in orde is voor de overdracht.

In gebruikname

Wanneer het laatste werk voltooid is, zorgen we ervoor dat de ruimtes schoon zijn. Daarna is het tijd voor u om naar uw nieuwe pand te verhuizen. Door ons netwerk van onderaannemers kunnen we, indien gewenst, extra services verlenen die het bewoonbaar maken van de ruimte vergemakkelijken, bijvoorbeeld inrichting, hulp bij verhuizing en meer.

Tijdens de huurperiode

Bepaald onderhoud en service zijn inbegrepen gedurende de huurperiode. Een goed binnenklimaat is essentieel. Daarom wisselen we een paar keer per jaar de filters en voeren we een algehele inspectie van de gebouwen uit. Als het moment komt om het aanpasbare gebouw op te halen, zorgen wij daar ook voor.
  1. 01 Planning
  2. 02 Plaatsing
  3. 03 Montage van gebouwen
  4. 04 Voltooiing
  5. 05 In gebruikname
  6. 06 Tijdens de huurperiode

Waarom zou u voor Adapteo moeten kiezen?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten. Zo bent u voorbereid op verandering.

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Huur van flexibele units is duurzaam

Het verhuren en verkopen van flexibele gebouwen is duurzaam en efficiënt in het gebruik van grondstoffen:

  • U huurt alleen de ruimte die nodig is en voorkomt daarmee het risico op leegstand en onnodig energieverbruik wanneer de vraag daalt.
  • Onze units zijn efficiënt in het gebruik van grondstoffen: door de units na elke verhuur terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat, kunnen ze eenvoudig opnieuw verhuurd worden aan de volgende klant, wat nieuwe units bouwen overbodig maakt.

Als klant kunt u bij ons weloverwogen keuzes maken die helpen de impact op het milieu te verminderen. Verlichting met bewegingssensor, en zonnepanelen zijn mogelijke opties.

Waarom uw gebouw huren?

Het is niet altijd eenvoudig om te weten of uw huidige behoeften over tien jaar nog hetzelfde zullen zijn. Een nieuw pand bouwen zonder een duidelijk beeld van de toekomst kan een groot financieel risico zijn. Daarom bieden we operationele leasing aan als alternatief voor het kopen of huren van onze gebouwen. De duurzaamheid en flexibiliteit van onze gebouwtechnologie maakt dit mogelijk. De huurperiode is meestal tussen de 3 en 10 jaar, waarna u het gebouw kunt kopen, verlengen of het contract kunt beëindigen.

Gebouwen of units huren of heeft u een andere vraag?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.