Bouw en industrie

Bouwunits en gebouwen van Adapteo op locatie

Geef uw project de ruimte met bouwunits als kantoor of kantine

Bouwunits van Adapteo.nl. Hoe meer zicht u op de voortgang van een werk heeft, hoe beter. Vandaar dat Adapteo zich specialiseert in modulaire huisvesting met bouwunits en gebouwen voor de bouw en industrie. Van kantoorruimte, bouwkeet tot opslagruimte. Van een complete kantine met tafels en stoelen tot sanitaire voorzieningen. Zo zijn u en uw mensen altijd aanwezig op locatie. En dat is nog comfortabel toeven ook.

Investeren in de toekomst

U kunt tijdelijke units huren of leasen. Of u schaft een compleet ketenpark aan, al dan niet in eigen huisstijl. Zo’n ketenpark zet u dan weer in bij het volgende bouwproject. En het volgende. De eenheden zijn makkelijk schakelbaar, stapelbaar en verplaatsbaar.

Respect voor het proces

Gaat u aan de slag in een industriële omgeving? Bijvoorbeeld omdat er onderhoud gepleegd moet worden? Adapteo heeft voor iedere plek de juiste faciliteiten en dus ook voor die situatie. Bovendien kunnen we u helpen met transport, montage, aansluitingen, maintenance, demontage en de planning van A tot Z waardoor alles naadloos verloopt.

Waarom zou u kiezen voor Adapteo-units op locatie?

Overzicht

Dankzij onze modulaire huisvesting kan uw team altijd ter plekke zijn. En de voortgang van het project van dichtbij monitoren.

Maatwerk

U kunt huren, leasen of kopen. U kunt kiezen voor één unit of voor een compleet ketenpark. Zelfs in uw eigen huisstijl.

Continuïteit

We zijn groot in de bouw. En bijna net zo groot in een industriële setting. Gaat u daar onderhoud uitvoeren, dan zorgen wij dat de productie optimaal doorloopt.

Dit zeggen onze klanten

Het opvallende spiegelgebouw van Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam krijgt een nieuwe buitenruimte. Dankzij modulaire bouw kan directievoerder Frans ...

Jeugdland in Almere moest plaatsmaken voor woningbouw. Erg? Helemaal niet! De huttenbouwspeelplaats kreeg er in Almere Haven een mooiere locatie ...

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.