Kantoren

Modulaire kantoorunits van Adapteo

Creëer kantoorruimtes met ruimte voor succes

Bedrijven veranderen, nieuwe producten worden ontwikkeld en werkgroepen worden gevormd. Dit vraagt om flexibele bedrijfsruimtes die mee kunnen gaan met de alledaagse dynamiek. Heeft u al bedrijfsruimte, maar op de verkeerde locatie? Dankzij hun mobiliteit zijn de aanpasbare units van Adapteo een uitstekende oplossing. Door de modulaire kantoorunits kunnen medewerkers bij elkaar blijven. Het gebouw wordt opgezet op eigen terrein en kan worden aangesloten op bestaande kantoorpanden. Een ander voordeel is het huurmodel, dat kapitaal vrijmaakt om te focussen op wat het meest essentieel is voor het bedrijf.

Het ultramoderne kantoor

Een ultramodern kantoorlandschap is meer dan alleen vier muren. Het is een werkplek die bijdraagt aan een betere werkomgeving voor jou en je collega’s. Met een doordachte indeling die rekening houdt met zowel de teamdynamiek als werkruimte, worden de beste voorwaarden geboden voor een goede werkprestaties.

Het design van het kantoor is zowel praktisch als gestroomlijnd. Hier kunt u voor alles kiezen, van open kantoortuinen tot individuele kantoren, en de extra’s toevoegingen die nodig zijn voor een goed functionerend kantoor.

Wij weten hoe we eersteklas projectkantoren moeten bouwen!

Een goede en inspirerende werkomgeving draagt bij aan werkgeluk, wat bijdraagt aan goede resultaten.

Met behulp van Adapteo’s flexibele, modulaire gebouwen voor projectkantoren, zorgen we ervoor dat uw medewerkers kunnen genieten van een aangename werkomgeving dankzij moderne technologie.

Waarom zou u kiezen voor kantoren van Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor u voorbereid bent op veranderingen.

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd - u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Zo werkt het

Open en lichte kantoorruimte

Een kantoor in een flexibel modulair gebouw biedt lichte en ruime ruimtes met hoge plafonds en mogelijkheden voor uw eigen manier van werken. Uitstekende ventilatie, al dan niet gekoeld, veel licht en functionele installaties dragen bij aan een goede werkomgeving.

Met de aanpasbare kantoorunits van Adapteo kunnen we afzonderlijke werkkamers of open kantoortuinen creëren, of een combinatie van beide.

Klantcases

Het opvallende spiegelgebouw van Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam krijgt een nieuwe buitenruimte. Dankzij modulaire bouw kan directievoerder Frans ...

Jeugdland in Almere moest plaatsmaken voor woningbouw. Erg? Helemaal niet! De huttenbouwspeelplaats kreeg er in Almere Haven een mooiere locatie ...

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.