Zorg en Gezondheid

Modulaire zorgunits en gebouwen voor de gezondheidszorg

Zorginstellingen bouwen waar medische zorg van wereldklasse kan worden geleverd.

De aanpasbare modulaire zorgunits van Adapteo kunnen elke gezondheidsinstelling huisvesten. Of het nu gaat om dokterspraktijken, tandartspraktijken, laboratoria, of een complete ziekenhuisvleugel, wij hebben een snelle en doeltreffende oplossing. Ondanks dat deze is bedoeld voor tijdelijk gebruik, zijn de ruimtes voorzien van alle denkbare faciliteiten en voldoen ze aan alle criteria van een zorginstelling. Adapteo heeft tweedehands (gebruikte) zorgunits en nieuwe zorgunits.

 

Veiligheid voorop voor bezoekers en medewerkers

Hoge toegankelijkheid

Rustige ruimtes voor behandeling en herstel

Een flexibele en efficiënte manier om extra ruimte te realiseren voor overheidsinstellingen

Zorginstellingen in aanpasbare gebouwen vormen een ideale oplossing als er snel behoefte is aan ruimte van hoge kwaliteit. De bouw van een gebouw kan meerdere jaren duren, terwijl een modulair gebouw in minder dan een jaar gerealiseerd kan zijn.

Zorginstellingen in de panden van Adapteo kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften en vereisten, zelfs tijdens de huurperiode. Dit geeft gemeenten bijvoorbeeld de mogelijkheid extra ruimte toe te voegen en ook andere diensten op dezelfde locatie aan te bieden.

Aanpassen of uitbreiden afhankelijk van uw situatie

De flexibele modulaire units van Adapteo, kunnen eenvoudig worden afgestemd op specifieke vereisten. Ruimtes kunnen worden uitgebreid om plotselinge toestroom te huisvesten, aangepast worden in het kader van reorganisatie, of bijgesteld als de ruimtebehoefte verandert.

De units van Adapteo zijn te huur voor periodes variërend van één dag tot meerdere jaren. De gemiddelde huurperiode is ongeveer 1-5 jaar, maar langere huurperioden worden steeds populairder.

We weten hoe we een uitstekende zorginstelling kunnen bouwen

Ons doel is altijd om een functionele, aantrekkelijke en veilige omgeving te creëren voor de gezondheidszorg. We zetten onze ontwerpexpertise in en waarborgen dat alle facetten van een goed functionerend gezondheidscentrum worden overwogen.

Een belangrijk aspect om te overwegen is de planning, oftewel, de wijze waarop het gebouw wordt gebouwd. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de polikliniek voor kinderen altijd gelegen is in een eigen vleugel met een aparte ingang, zodat kinderen en baby’s die de kliniek betreden niet door andere ruimtes hoeven.

Optionele functies en personalisaties voor uw zorginstelling

Kantoren

Laboratoria

Kleedkamers

Gemeenschappelijke personeelsruimtes

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.