Over Adapteo

Adapteo is een organisatie gespecialiseerd in flexibele ruimteoplossingen

Wij leveren kwalitatieve en hedendaagse bouwoplossingen aan bedrijven en publieke organisaties. Wij bouwen, verhuren en verkopen flexibele gebouwen voor tijdelijk of langdurige gebruik. In onze twee fabrieken kunnen we met onze circulaire en modulaire bouwtechnologie onze gebouwen binnen enkele weken bouwen, transformeren, hergebruiken, opschalen, verkleinen en verplaatsen.

Gebouwen voor scholen, kantoorruimtes, medische zorg, dagopvang en verblijfsaccommodaties

Adapteo bouwt toonaangevende, flexibele modulaire gebouwen, waarmee onze klanten zijn voorbereid op de toekomstige veranderingen. Gedreven door passie zijn we altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elke situatie, die het beste aansluit op uw specifieke wensen. Dankzij onze circulaire en modulaire bouwtechnologie leveren we altijd een duurzame oplossing.

Wij hebben jarenlange ervaring in modulaire bouw 

Door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment aan flexibele en aanpasbare units, kunnen we aan al uw wensen voldoen. Als onze klant kunt u zich concentreren op het totale plaatje en alle bouwgerelateerde zaken aan ons toevertrouwen.

Wij dragen bij aan een duurzame toekomst

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen en we zetten ons in om ons milieu te beschermen. Door het bouwen van energiezuinige, aanpasbare en flexibele gebouwen en actief onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, streven we ernaar om een positief verschil te maken voor toekomstige generaties.

We starten altijd met luisteren. We begeleiden u bij het maken van verschillende keuzes om er zeker van te zijn dat u precies krijgt wat u nodig heeft, waar en wanneer u het nodig heeft. Onze expertise binnen de sector en lokale aanwezigheid, maken ons een betrouwbare partner die het hele proces hoge kwaliteit levert.

497

Medewerkers

8

Landen (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland, België, Nederland en Litouwen)

1,4 miljoen

Vierkante meter beschikbaar voor verhuur

100%

Gecertificeerd voor kwaliteit en milieu volgens ISO-normen

Kwaliteits- en milieucertificering volgens ISO