Premium ruimteoplossingen van Adapteo

Ervoor kiezen om aanpasbaar te bouwen

Met meer dan 30 jaar expertise en marktleiderschap in Noord-Europa hebben we een ongeëvenaarde vaardigheid in modulaire bouwtechnieken. Onze aanpasbare ruimtes zijn de ultieme oplossing voor tijdelijke en urgente behoeften. Wij vereenvoudigen uw zoektocht naar de perfecte oplossing en begeleiden u bij elke stap van het proces.
Modulair gebouw van Adapteo

Over Adapteo

Voordelen van Adapteo

Flexibility

Flexibiliteit

Onze oplossingen passen zich naadloos aan uw veranderende behoeften aan, met gebouwen die van grootte en vorm kunnen veranderen om aan elke behoefte te voldoen.
Renting

Timing op maat

Voor noodsituaties op korte termijn bieden we flexibiliteit in timing en kunnen we binnen enkele dagen gebouwen oprichten om in urgente behoeften te voorzien.
Markets

Breed aanbod

Kies uit een spectrum van kwaliteitskenmerken, variërend van kosteneffectieve opties tot hoogwaardige oplossingen, voor zowel korte- als langetermijnbehoeften.
Sustainable

Circulair model

Door de circulaire bouwprincipes te omarmen, kunnen onze gebouwen gemakkelijk worden verplaatst, hergebruikt en heringezet, wat bijdraagt aan een duurzamere en efficiëntere industrie.
Environment

Duurzaamheid

We zetten ons in voor duurzaamheid, geven de voorkeur aan gecertificeerd hout als ons belangrijkste bouwmateriaal en minimaliseren afval door industriële productie, waarbij we ernaar streven een van de meest duurzame bedrijven in de industrie te worden.
Circular economy

Financiële flexibiliteit

Van huren tot leasen of bezitten, onze oplossingen zijn geschikt voor elke financiële situatie en garanderen toegankelijkheid voor iedereen.
Mooi ingerichte modulaire ruimte met grote ramen

Ingebouwd aanpassingsvermogen en flexibiliteit

Onze gebouwen vormen een betrouwbare oplossing waarop u kunt vertrouwen in onzekere tijden. In tegenstelling tot het statische aanbod van traditionele bouw en vastgoed, zijn onze ruimten inherent aanpasbaar en flexibel, klaar om mee te evolueren met uw veranderende behoeften en omstandigheden. Zelfs als de eisen veranderen, blijft ons streven naar duurzaamheid standvastig - we renoveren en herbestemmen onze gebouwen, zodat ze keer op keer dienst kunnen blijven doen.

We leveren ook essentiële producten en diensten die uw ervaring verbeteren, zoals zonnepanelen, grondwerk, keukenoplossingen en onderwijs- en kantoorapparatuur. Met Adapteo is uw toekomst gebouwd op een fundament van innovatie, veerkracht en circulariteit.

Modules van Adapteo

Oplossingen die in alle behoeften voorzien

Van scholen en kinderdagverblijven tot kantoren en diverse andere gebouwen, onze modulaire oplossingen zijn geschikt voor diverse segmenten en bieden aanpasbare ruimtes die naadloos met uw behoeften mee veranderen.

Ruime schoolkantine in een modulair gebouw van Adapteo
School

Onderwijs

Tegenwoordig staan scholen voor tal van uitdagingen. Moderne onderwijs- en lesmethoden vragen om meer functionele en flexibel aanpasbare ruimtes. Een modulair schoolgebouw van Adapteo, die naar wens en behoefte aangepast kan worden, wordt zo gebouwd dat ze optimaal aansluiten bij uw bedrijfsvoering en behoeften. Een schoolgebouw of schoollokaal huren of kopen? Wij helpen u graag verder.
Een kinderdagverblijf met speelgoed
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven

In een kinderdagverblijf moet de dag van elk kind gevuld zijn met verrijkende ervaringen: van spelen en leren tot rusten en eten. Het ontwerpen van de perfecte omgeving voor deze activiteiten is van het grootste belang. Bij Adapteo begrijpen we deze behoefte volkomen.
Modulaire kantoorruimte
Kantoor

Kantoor

Bedrijven veranderen, nieuwe producten worden ontwikkeld en werkgroepen worden gevormd. Dit vraagt om flexibele bedrijfsruimtes die mee kunnen gaan met de alledaagse dynamiek. Heeft u al bedrijfsruimte, maar op de verkeerde locatie? Dankzij hun mobiliteit zijn de aanpasbare units van Adapteo een uitstekende oplossing. Door de modulaire kantoorunits kunnen medewerkers bij elkaar blijven. Het gebouw wordt opgezet op eigen terrein en kan worden aangesloten op bestaande kantoorpanden.
Ingerichte modulaire woonruimte
wonen

Wonen

Hoe zullen we in de toekomst leven als de maatschappij zich sneller dan ooit ontwikkelt en mensen en generaties zich verplaatsen tussen steden en gemeenten? We zeggen niet dat we het antwoord hebben, maar we hebben wel een plausibele oplossing; flexibele modulaire woningen. Zorgvuldig en efficiënt ontworpen knusse units die worden samengevoegd tot aangename en ruimtebesparende appartementen en woningen. Woonunits en gebouwen op maat gemaakt.
Werknemershuisvesting
Werknemershuisvesting

Overheid en defensie

Hoe zullen we in de toekomst leven als de maatschappij zich sneller dan ooit ontwikkelt en mensen en generaties zich verplaatsen tussen steden en gemeenten? We zeggen niet dat we het antwoord hebben, maar we hebben wel een plausibele oplossing; flexibele modulaire woningen. Zorgvuldig en efficiënt ontworpen knusse units die worden samengevoegd tot aangename en ruimtebesparende appartementen en woningen. Woonunits en gebouwen op maat gemaakt.
Ingerichte zorgpraktijk in een modulair gebouw van Adapteo
Zorg en gezondheid

Zorg en Gezondheid

De aanpasbare modulaire zorgunits van Adapteo kunnen elke gezondheidsinstelling huisvesten. Of het nu gaat om dokterspraktijken, tandartspraktijken, laboratoria, of een complete ziekenhuisvleugel, wij hebben een snelle en doeltreffende oplossing. Ondanks dat deze is bedoeld voor tijdelijk gebruik, zijn de ruimtes voorzien van alle denkbare faciliteiten en voldoen ze aan alle criteria van een zorginstelling. Adapteo heeft tweedehands (gebruikte) zorgunits en nieuwe zorgunits.
Lachende man in modulaire unit van Adapteo
Ouderenzorg

Ouderenzorg

Het is niet altijd eenvoudig om op toekomstige behoeften te anticiperen. Door onze flexibele en aanpasbare oplossingen kun je gerust zijn dat uitdagingen die de toekomst mogelijk brengt, opgelost kunnen worden. Of je nu een bestaande zorginstelling moet opschalen of aanpassen, of een nieuw complex moet realiseren, wij hebben een passende oplossing. Adapteo biedt heldere en veilige ruimtes waar ouderen zich goed kunnen voelen, compleet met liften, hellingen en leuningen voor veiligheid en toegankelijkheid.
Tijdelijke modulaire bouw voor de industrie
Kleedkamers

Bouw & industrie

Hoe meer zicht u op de voortgang van een werk heeft, hoe beter. Vandaar dat Adapteo zich specialiseert in modulaire huisvesting met bouwunits en gebouwen voor de bouw en industrie. Van kantoorruimte, bouwkeet tot opslagruimte. Van een complete kantine met tafels en stoelen tot sanitaire voorzieningen. Zo zijn u en uw mensen altijd aanwezig op locatie. En dat is nog comfortabel toeven ook.

Klantcases

Eerst zien dan geloven?

Adapteo team

Adapteo als partner

Een proactieve, meewerkende en betrokken partner

We nemen altijd de tijd om je behoeften te begrijpen en helpen je de beste oplossing te vinden. We nemen de verantwoordelijkheid voor het hele proces, van planning en oprichting tot onderhoud.

Neem contact op

Wil je meer weten over flexibele huisvesting?

Wil je een verkoopmedewerker spreken of meer weten over hoe we samen flexibele huisvesting kunnen bouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke wensen.