Kinderopvang ruimte

Modulaire huisvesting voor kinderopvang ruimte van Adapteo

Bouw een kinderopvang ruimte of peuterspeelzaal waar leren en spelen centraal staan

De perfecte dag in de kinderopvang ruimte bestaat uit leren, spelen, rusten en eten. Het is een dag vol plezier en opwinding, maar ook van veiligheid en geborgenheid. De modulaire kinderdagverblijven (BSO) en peuterspeelzalen van Adapteo zijn volledig afgestemd op de activiteiten en behoeften van de gebruiker. Op zoek naar een kinderopvang pand of juist enkele kinderopvang units, laat ons helpen.

Ruime kinderopvang ruimte waar zowel gespeeld als geknutseld kan worden.

Rustgevende ruimtes voor rust en slaap

Lichte en ruime kamers waar spelen centraal staat

Creatieve ruimtes voor verbeeldingskracht en creativiteit

Doordacht bouwen - kinderopvang ruimte

Modulaire kinderopvang ruimte en peuterspeelzalen van Adapteo bieden een plek waar onze kinderen kunnen leren, spelen, ontdekken en rusten in een veilige en vrolijke omgeving. Het is ook een plek waar pedagogisch medewerkers kunnen werken onder goede ergonomische omstandigheden en met uitstekende akoestiek. Lichte, ruime ruimtes en een doordachte indeling maken de ruimte plezierig voor zowel kinderen als personeel. Onze kinderopvang units zijn afgestemd op de jongste leden van onze samenleving, met ruimtelijke en uitnodigende speelkamers vol natuurlijk licht. Een kinderdagverblijf pand of enkele kinderdagverblijf units huren of kopen? Laat ons helpen.

Waarom kiezen voor een kinderopvang ruimte van Adapteo?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de basis van al onze concepten, waardoor u voorbereid bent op veranderingen.

Maatwerkoplossing

Of het nu voor een paar maanden is of voor onbepaalde tijd, u kiest wat het beste bij u en de situatie past.

Hoogste kwaliteit

Wij geloven dat u het allerbeste verdient. Daarom leveren we alleen de hoogste kwaliteit.

Precisie in elk detail

U heeft waarschijnlijk hoge verwachtingen van ruimtes zoals de entree, garderobes, kleedkamers en centrale ruimtes, zelfs als de huisvesting tijdelijk is. U kunt met een gerust hart de verantwoordelijkheid aan ons overlaten, zodat u uw tijd kunt besteden aan waar u het beste in bent – uw werkzaamheden.

Als de ruimte qua grondoppervlakte beperkt is en u wilt de grond inzetten voor een speeltuin, hebben wij ontwerpen voor drielaagse gebouwen binnen de brandveiligheidsklasse REI 60.

Optionele functies en personalisaties voor uw kinderopvang.

Garderobe - lichte en uitnodigende entree

Speelruimte - biedt ruimte voor vrij spel

Gemeenschappelijke ruimte - ingericht met op maat gemaakte tafels en stoelen

Keuken en eetgedeelte - volledig uitgerust en op maat gemaakt voor de kinderopvang

Stilteruimte - geluidsdichte kamer met een veilige en rustgevende sfeer

Kleedruimte & sanitaire voorzieningen - met aandacht voor ergonomie en toegankelijkheid

Dit zeggen onze klanten

Het opvallende spiegelgebouw van Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam krijgt een nieuwe buitenruimte. Dankzij modulaire bouw kan directievoerder Frans ...

Jeugdland in Almere moest plaatsmaken voor woningbouw. Erg? Helemaal niet! De huttenbouwspeelplaats kreeg er in Almere Haven een mooiere locatie ...

Flexibele financieringsmogelijkheden

Of u nu een bestaand kinderdagverblijf of peuterspeelzaal moet uitbreiden of een nieuwe locatie opent, wij hebben de oplossing. Uw situatie is uniek, daarom is zowel de huurperiode als het financieringsmodel maatwerk, zodat u de optimale oplossing krijgt voor uw specifieke bedrijfsvoering.

Met onze flexibele oplossingen behoudt u altijd de volledige controle over uw kosten en kunt u erop vertrouwen dat wij zorgen voor verbeteringen en onderhoud aan het gebouw. We werken op een circulaire manier, wat betekent dat wanneer u een tijdelijke ruimte niet meer nodig heeft, deze gedemonteerd en verplaatst wordt om elders nuttig te zijn.

Kinderopvang ruimte fases

Wilt u meer weten over onze flexibele kinderopvang?

Wilt u een verkoopmedewerker spreken of meer weten over hoe we samen flexibele kinderopvang kunnen bouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke wensen.