Wij bouwen flexibele huisvesting voor veranderende samenlevingen

Over Adapteo

Nieuwe kijk op gebouwen en ruimtes

Wij herdefiniëren de leefomgeving met hoogwaardige ruimtes voor scholen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, werknemershuisvesting en meer. Onze 'Spaces as a Service'-aanpak biedt flexibele, innovatieve en circulaire oplossingen voor sociale infrastructuur, waardoor we continu inspelen op veranderende behoeften.

1,5m

portfolio vierkante meters

9

landen

600+

medewerkers

100%

FSC gecertificieerd hout

Modulair gebouw van Adapteo met C90 units

Hoogwaardige ruimtelijke oplossingen van Adapteo

Kiezen om flexibel te bouwen

Met meer dan 30 jaar ervaring en marktleiderschap in Noord-Europa, brengen we ongeëvenaarde deskundigheid in modulaire bouwtechnieken. Onze aanpasbare ruimtes zijn de ultieme oplossing, afgestemd op tijdelijke en directe behoeften. Je kunt op ons rekenen om je zoektocht naar de perfecte oplossing te vereenvoudigen, waarbij we je door elk stadium van het proces begeleiden.
Adapteo project in modulair gebouw Duitsland

Samen sterker

Optimale ruimteoplossingen vereisen samenwerking en wij zijn dol op co-creatie. We weten dat de beste gebouwen ontstaan wanneer het ontwerp, de bouw, de klant en de eindgebruikersperspectieven worden gecombineerd. Samenwerken met Adapteo betekent dat je een partner hebt die bereid is om een oplossing te vinden voor al jouw ruimtelijke behoeften, en wij zullen je begeleiden van planning tot bouw, terwijl jij van de faciliteiten geniet.
Circulair bedrijfsmodel Adapteo

Adapteo’s circulaire business model

Circulaire, innovatieve oplossingen, minder verspilling, meer waarde.

Daarom Adapteo

Flexibiliteit

Flexibel

Onze oplossingen passen zich naadloos aan jouw veranderende behoeften aan, met gebouwen die van grootte en vorm kunnen veranderen om aan elke vereiste te voldoen.

Service en onderhoud

Planning op maat

Voor korte termijn noodgevallen bieden we flexibiliteit in de planning. Binnen enkele dagen kunnen we gebouwen opzetten om aan dringende behoeften te voldoen.
Premium kwaliteit

De beste kwaliteit

Je kunt kiezen uit verschillende kwaliteitskenmerken, variërend van kosteneffectieve opties tot eersteklas oplossingen, die zowel aan korte- als langetermijnbehoeften voldoen

Nieuws

Onze nieuwste artikelen

Een selectie van onze klanten

Vattenfall logo
Logo international school Utrecht
Gemeente Rotterdam
rijksvastgoedbedrijf-logo-2-1
HMC_logo_langwerpig-zonder-achtergrond

Neem contact op

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wil je een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met je samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor jouw specifieke behoeften.