Hoe is het nu met...

Dennis Kao

Dennis werkt als IT Manager Europa voor Adapteo. Welke reis heeft hij in de afgelopen twee jaar afgelegd? Je leest het hier.

“Het zijn allemaal hartelijke collega’s vol trots en vertrouwen. Er hangt een hele enthousiaste en amicale sfeer. Veel gedrevenheid, ambitie en innovatieve ideeën.”

“Als mensen ambities hebben en bepaalde kennis en kunde in huis hebben, is er alle ruimte om je daarin te ontwikkelen.”

 

Je eigen kansen creëren

Mijn naam is Dennis Kao, 50 jaar en ben IT manager Europa bij Adapteo. Ik ben inmiddels twee jaar in dienst. In 2022 ben ik begonnen als IT manager binnen België, Nederland en onze locatie in Hörstel, Duitsland. En sinds 1 januari 2024 werk ik als IT manager Europa.

Een geweldige stap
Ik liep al langer rond met de ambitie om hoger het IT management in te gaan. Na jaren in de consultancy en Informatie Management, kwam deze functie voorbij bij het toenmalige Dutch Cabin Group met vier locaties in België, Nederland en Duitsland. Een geweldige ambitieuze groep die al overgenomen was door Adapteo. Met name die overname en de groei maakten het een geweldige stap. Er stond veel te gebeuren, van migratie van systemen en netwerken tot groepsactiviteiten/projecten. En ik hoopte dan ook op veel ontwikkelingen op groep niveau.

De overgang naar Adapteo
Met de samensmelting met Adapteo kwamen er veel technische ontwikkelingen aan onze kant. Netwerk aanpassen, werkplekken aanpassen, systemen migreren kortom een heel arsenaal aan operationele en praktische zaken. Nu de migratie zo goed als afgerond is, mag ik me (weer) focussen op de korte, middellange en lange termijn plannen als het gaat om IT en de aansluiting op de organisatie doelstellingen, en dat voor Europa.

Voor de maatschappij
Ook onze betrokkenheid bij duurzaamheid en onze (directe)omgeving maken het boeiend. Nieuwe technologieën, bijvoorbeeld Artificial Intelligence om onze gebouwen duurzamer te maken. De samenwerking met IT-Hub in Hoogeveen om met studenten samen te werken op IT vlak om technologie toe te passen op ons product en onze processen. Kansen voor beide partijen, maken het een leuke en uitdagend geheel.

Adapteo als werkgever
Adapteo is een enthousiaste organisatie. Het zijn allemaal hartelijke collega’s vol trots en vertrouwen. Er hangt een hele enthousiaste en amicale sfeer. Veel gedrevenheid, ambitie en innovatieve ideeën. Er wordt kort geschakeld. Als mensen ambities hebben en bepaalde kennis en kunde in huis hebben, is er alle ruimte om je daarin te ontwikkelen. Door je kennis zichtbaar te maken en toe te passen (delen) kan je je eigen kansen creëren. Het is een persoonlijke, ambitieuze organisatie die er vol voor gaat.

Quote
Een leuke quote om mee af te sluiten: “De voorruit van de auto is niet voor niets groter dan de achteruitkijk spiegel. Wat er voor je te gebeuren staat is belangrijker dan wat er achter je ligt. De toekomst is groter dan het verleden.”

 

Lijkt dit jou ook wel wat? Lees hier meer over werken bij Adapteo en bekijk onze vacatures!

Meer weten over onze aanpasbare gebouwen?

Wilt u een medewerker spreken of meer weten over onze aanpasbare gebouwen? We willen graag met u samenwerken om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.